Έπος το τραγούδι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου! - "Παλουκώσου σπίτι"

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έπος το τραγούδι του Λεωνίδα Κουτσόπουλου! -

Μια επική ανάρτηση έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον κριτή του MasterChef να τραγουδά "θα κάτσω σπίτι" και να προσθέτει ένα χιουμοριστικό κείμενο στην λεζάντα της ανάρτησης του! Δείτε το βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Ειδικότερα ο κριτής του MasterChef που με την σειρά του μένει και αυτός στο σπίτι αυτές τις ημέρες αποφάσισε να ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα τραγούδι αφιερωμένο στα όσα περνάμε αυτές τις ημέρες, που είμαστε όλοι σε αυτο-καραντίνα λόγω και των εξελίξεων που έχουμε με τον κορωνοϊό!

Έτσι λοιπόν ο chef πήρε την κιθάρα του και τραγούδησε το τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη "θα κάτσω σπίτι", όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

"Ρε μάνα... "παλουκωσου" σπίτι μπας και κάνουμε καλοκαίρι.... Υγ. Είμαι σίγουρος ότι αν τους πούμε υποχρεωτικά να ξεχυθουν στα λιβάδια θα κλειδωθουν μεσα... Καλή δύναμη σε όλους" έγραψε στην ανάρτηση του! Δείτε ωστόσο και το βίντεο του ηθοποιού από το "Τατουαζ" που τραγούδησε επίσης από το σπίτι του!

Εκτός από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έφτιαξε ένα επικό τραγούδι για τον κορωνοίό

Ο τίτλος του τραγουδιού είναι "τα χεράκια θα πλύνω" και τους στοίχους έχει γράψει ο Αρναούτογλου. Η μουσική από την άλλη μεριά έχει δημιουργηθεί από τον Γιώργο Λιανό. Το τραγούδι μπορεί να είναι για τα μικρά παιδιά, ωστόσο έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδικότερα ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε το κομμάτι στο κοινωνικό δίκτυο και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

"ΠΡΩΙΝΟ SFERA – «Tα χεράκια θα πλύνω» . Ένα τραγούδι που το φτιάξαμε όλοι μαζί εδώ στο πρωινό του Sfera με πολύ αγάπη για μικρούς και μεγάλους… μπορείτε να το βρείτε στο youtube με τον τίτλο “Τα χεράκια θα πλύνω» και να μάθετε να το τραγουδάτε με τα παιδιά σας ώστε να μην βαριούνται να πλένουν τα χέρακια τους 20 δευτερόλεπτα άλλα αντιθέτως να το κάνουν και με τεράστια χαρά… στείλτε το παντού!!!!¨.