Ερμογένης Σκιτίνης: Ο ηθοποιός από το "Τατουάζ" δίνει μια ευχάριστη νότα!

Δες το βίντεο του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ερμογένης Σκιτίνης: Ο ηθοποιός από το

Ο Ερμογένης Σκιτίνης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά "Το Τατουάζ" αποφάσισε να δώσει μια ευχάριστη νότα, μέσα σε όλα αυτά που περνάμε και διαβάζουμε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τον κορωνοϊό!

Ο Ερμογένης Σκιτίνης λοιπόν, που με την σειρά του βρίσκεται μέσα στο σπίτι υποστηρίζοντας την καμπάνια του υπουργείου Υγείας, πήρε την κιθάρα του και τραγούδησε ένα από τα πιο χαρούμενα τραγούδια! Το Always look on the bride side of life (σ.σ. Δες την φωτεινή πλευρά της ζωής)! Μάλιστα έκανε και ανάρτηση στο Instagram με τον ίδιο να παίζει την κιθάρα του και μπορούμε να πούμε ότι μας έφτιαξε την διάθεση!

Ο νεαρός ηθοποιός, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram: 'Δες την Φωτεινή πλευρά της ζωής.. ΥΓ:Οι φίλοι μου αυτή την εποχή (Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ντουέτο)". Δείτε και το δυνατό μήνυμα που έστειλε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, για τα όσα περνάμε τις τελευταίες ημέρες. Αξίζει να το διαβάσεις.

Ορίστε και η ανάρτηση που έκανε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Ο Ερμογένης Σκιτίνης, που έπαιξε στο Τατουάζ, έδωσε μια ευχάριστη νότα, ενώ ανάρτηση για το πώς περνά τον χρόνο της έκανε και η Δέσποινα Βανδή!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι η πιο γλυκιά μανούλα και γι' αυτό το λόγο αποφασίζει να αξιοποιεί αυτό το χρόνο που έχει προκειμένου να περάσει όμορφες στιγμές με τα δύο παιδιά της.

Έτσι, όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Δέσποινα Βανδή προσπαθεί να πείσει τον γιο της να διαβάσει, ωστόσο εκείνος δε θέλει και τόσο!

Η ίδια ωστόσο δείχνει να το απολαμβάνει αρκετά! «Νέα 1ης γυμνασίου! Μόνο εγώ χαίρομαι!» έγραψε πάνω στη φωτογραφία της.

Δέσποινα Βανδή στον υπολογιστή