Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έστειλε ένα δυνατό μήνυμα - "Δεν δικαιούσαι να είσαι αδιάφορος"

Αξίζει να το διαβάσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βίκυ Χατζηβασιλείου: Έστειλε ένα δυνατό μήνυμα -

"Δεν δικαιούσαι να είσαι αδιάφορος' αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα που έστειλε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αναφορικά με τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό στην χώρα μας. Τα όσα έγραψε "δυνατά" όπως και η ίδια. Διαβάστε τα όσα είπε στην ανάρτησή της!

Με ένα δυνατό μήνυμα θέλησε να δώσει κουράγιο σε όλους μας, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ακολουθώντας με την σειρά της τις εξελίξεις με τον ιό, που σαρώνει παγκοσμίως. Από όλες τις άκρες της Γης διάσημοι και μη στέλνουν μηνύματα για τον ιό, και καλούν τους πολίτες να μείνουν στο σπίτι, καθώς είναι ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης, της δύσκολης αυτής κατάστασης που περνάμε.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου λοιπόν έκανε μια ανάρτηση που αξίζει να διαβάσεις, καθώς μας εμψυχώνει αλλά ταυτόχρονα μας θυμίζει και το χρέος μας απέναντι στον εαυτό μας και στους γύρω μας. Όπως γράφει χαρακτηριστικά πρόκειται για κάτι "συλλογικό".

Δείτε την δυνατή ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Βίκυ Χατζηβασιλείου - Το μήνυμα που πρέπει να διαβάσεις

Ειδικότερα η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε μια εικόνα στο Instagram την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελή κείμενο, γραμμένο στην λεζάντα της. Μεταξύ άλλων λέει ότι είναι ένας "πόλεμος που θα περάσει". Όπως γράφει χρειάζεται επίγνωση ότι ότι συμβαίνει "στην άλλη άκρη της γης, αφορά και εσένα εδώ". Να πούμε ότι μια έκκληση για τον ιό έκανε και ο Νίκος Μάστορας. Δείτε εδώ τι είπε.

Το κείμενό της έχεις ως εξης:

Οι άνθρωποι δεν κυκλοφορούν, η διάθεση τροφίμων γίνεται με ειδική κάρτα, και κάθε μέρα ακούς δελτίο θυμάτων και νεκρών.

Αν όλο αυτό δεν σου κάνει αναγωγή σε κατάσταση πολέμου τότε τι σου κάνει?... Είναι ένας ιδιότυπος σύγχρονος πόλεμος. Που όμως δεν έχει αντίπαλα εθνικά στρατόπεδα! Έχει μια παγκόσμια πανανθρώπινη κοινότητα να μάχεται απέναντι σε έναν (τοσοδούλι στο μικροσκόπιο) εχθρό!

Έναν άγνωστο εχθρό που χλευάζει τα επίγεια όπλα ( - μέτρα) και καθημερινά πλήττει όλο και περισσότερο πληθυσμό. Έναν εχθρό, που θα τον αντιμετωπίσουμε μόνο αν μείνουμε ψύχραιμοι, αν μείνουμε ενωμένοι και κυρίως αν μείνουμε μέσα.

Πόλεμος είναι, θα περάσει.( Έχει διέλθει κι απ άλλους πολέμους ο πλανήτης...) Με απώλειες σίγουρα. Αλλά και με μια επίγνωση : ότι πλέον, ό,τι γίνεται στην άλλη άκρη της γης, αφορά κι εσένα εδώ! Υπάρχει συλλογική πορεία που βάλλεται από την έλλειψη ατομικής ευθύνης! Και δεν δικαιούσαι να είσαι αδιάφορος! Συνέχισε να συναισθάνεσαι, να συνλειτουργείς και να χαμογελάς! ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΟΥΜΕ!