Η έκκληση του Χρήστου Μάστορα για τον ιό

Το δημόσιο μήνυμα του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η έκκληση του Χρήστου Μάστορα για τον ιό

Την δική του δημόσια έκκληση έκανε ο Χρήστος Μάστορας για τον φονικό ιό κορωνοϊό που μόνο στην Ελλάδα έχει στερήσει την ζωή τεσσάρων ανθρώπων μέσα σε μια εβδομάδα. Τι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους;

Ο τραγουδιστής, όπως πολλά ονόματα από το χώρο της ελληνικής showbiz στέλνουν μηνύματα στα social μηνύματα θέλοντας να πουν στον κόσμο να μείνει μέσα στα σπίτια τους για να μην εξαπλωθεί περαιτέρω ο κορωνοϊός και γίνει η Ελλάδα Ιταλία.

Ο Χρήστος Μάστορας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε το μήνυμα του λοιμωξιολόγου Σωτήρη Τσιόρδα όπου γράφει «Υπευθυνότητα είναι να συμπεριφέρεσαι σαν να έχεις ήδη τον ιό και φοβάσαι μήπως τον μεταδώσεις», θέλοντας να πει στους διαδικτυακούς του φίλους να μείνουν μέσα.

Χρήστος Μάστορας

Πριν λίγες ημέρες, ο Χρήστος Μάστορας πήγε στο σπίτι της μητέρας του και δεν πάει το μυαλό σας πως χαιρετήθηκαν.

Λόγω του ιού έκλεισε το κέντρο όπου τραγουδούσε ο Χρήστος Μάστορας

Δυσάρεστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα καθώς αναβάλλονται για ένα μικρό χρονικό διάστημα όλες οι εμφανίσεις του στο Box. Τι συνέβη όμως και για περίπου δυο εβδομάδες θα κλείσει το κέντρο;

Ο Κορωνοϊός έχε φέρει αναστάτωση σε ολόκληρη την χώρα καθώς τα κρούσματα αυξάνονται. Μάλιστα τα ξημερώματα είχαμε και τον πρώτο νεκρό από τον ιό.

Η κυβέρνηση παίρνει έκτακτα μέτρα και απαγορεύει να λειτουργούν μέρη που μπορούν να μαζευτούν πάνω από 1.000 άτομα. Έτσι λοιπόν και το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής θα κλείσει για δύο εβδομάδες.

«Αγαπημένοι μας φίλοι και φίλες, σεβόμενοι τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού COVID-19 για αναστολή των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε χώρους άνω των 1.000 ατόμων αλλά και τις γεκικότερες υποδείξεις των γιατρών και των ειδικών επιστημόνων για αποφυγή συναθροίσεων, οδηγούμαστε στην αναστολή της λειτουργίας του ΒΟΧ Athens για δυο εβδομάδες.

Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την προστασία των ευπαθών ομάδων αλλά και για την προστασία της ίδιας μας της υγείας. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς και καλή δύναμη σε όλους. ΒΟΧ Athens» ανέφερε η ανακοίνωση του μαγαζιού.

Ο Χρήστος Μάστορας ο οποίος είναι καθημερινός χρήστης του Instagram και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του, δημοσίευσε το παρακάτω...

Αγαπημένοι μας φίλοι και φίλες, σεβόμενοι τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με την εξάπλωση του νέου...

Posted by BOX Athens on Wednesday, March 11, 2020