Ο Χρήστος Μάστορας έδειξε το σπίτι της μαμάς του - Το χιουμοριστικό βίντεο 

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Χρήστος Μάστορας έδειξε το σπίτι της μαμάς του - Το χιουμοριστικό βίντεο 

Ο Χρήστος Μάστορας έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του και όταν ξεμπερδεύει με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και έχει χρόνο την επισκέπτεται για να περνάνε χρόνο μαζί. Χθες, μας έδειξε ένα βίντεο από το σπίτι και ήταν χιουμοριστικό, ωστόσο περνούσε ένα σοβαρό μήνυμα.

Συγκεκριμένα, ο frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες» όπως και άλλα διάσημα ονόματα από το χώρο της ελληνικής showbiz θέλησε να στείλει το μήνυμα του για τον κορωνοϊό για να σεβαστούμε όλοι τους κανόνες για να μην εξαπλωθεί κι άλλο.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε ένα βίντεο με τους διαδικτυακούς του φίλους από την επίσκεψη που έκανε στο σπίτι της μητέρας του. Όπως είδαμε δεν χαιρετήθηκαν με αγκαλιές και φιλιά, αλλά με το... πόδι, αφού σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής έχουν απαγορευτεί οι χειραψίες.

«Με χιούμορ αλλά και υπευθυνότητα...Αγαπάμε τους ανθρώπους μας; Σεβόμαστε τους κανόνες και ακούμε τους ειδικούς... Η υπεροψία δεν είναι μαγκιά», έγραψε στην ανάρτηση του βίντεο του.

Να σημειώσουμε πως λόγω του κορωνοϊού είχαμε μια δυσάρεστη είδηση για τον Χρήστο Μάστορα.

Από κοντά το πρόσωπο της μαμάς του Χρήστου Μάστορα το έχετε δει; Είναι μια κούκλα και... ολόιδιοι

Δείτε για πρώτη φορά την μητέρα του Χρήστου Μάστορα. Στα μάτια είναι ίδιοι, αφού έχουν το ίδιο βλέμμα. Δείτε και εσείς πόσο μοιάζουν.

Μπορεί ο τραγουδιστής να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μέσα από τα social media μοιράζεται διάφορες στιγμές του.

Σε μια από τις αναρτήσεις του μας έδειξε και το πρόσωπο της μητέρας του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Είναι η γυναίκα που τον στηρίζει σε όλα.

«Η δική μας μαμά, πάντα είναι η καλύτερη μαμά στον κόσμο! Το λέμε και το εννοούμε! Τόσο μεγάλη αξία έχει η μητέρα στη ζωή του καθενός μας, που δεν συγκρίνεται με καμία άλλη στον κόσμο.
Μανούλα!! Μου έμαθες τι πάει να πει ανιδιοτέλεια κι έτσι μπορώ και Σ’ ΑΓΑΠΩ με όλη μου την ψυχή! Η καλοσύνη σου κάνει τον κόσμο αυτόν καλύτερο!», έγραψε στην λεζάντα με την φωτογραφία της.

Ο Χρήστος Μάστορας με την μητέρα του έχει το ίδιο γλυκό βλέμμα!

Χρήστος Μάστορας μητέρα