Δυσάρεστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δυσάρεστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα

Δυσάρεστα νέα για τον Χρήστο Μάστορα καθώς αναβάλλονται για ένα μικρό χρονικό διάστημα όλες οι εμφανίσεις του στο Box. Τι συνέβη όμως και για περίπου δυο εβδομάδες θα κλείσει το κέντρο;

Ο Κορωνοϊός έχε φέρει αναστάτωση σε ολόκληρη την χώρα καθώς τα κρούσματα αυξάνονται. Μάλιστα τα ξημερώματα είχαμε και τον πρώτο νεκρό από τον ιό.

Η κυβέρνηση παίρνει έκτακτα μέτρα και απαγορεύει να λειτουργούν μέρη που μπορούν να μαζευτούν πάνω από 1.000 άτομα. Έτσι λοιπόν και το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής θα κλείσει για δύο εβδομάδες.

«Αγαπημένοι μας φίλοι και φίλες, σεβόμενοι τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού COVID-19 για αναστολή των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων σε χώρους άνω των 1.000 ατόμων αλλά και τις γεκικότερες υποδείξεις των γιατρών και των ειδικών επιστημόνων για αποφυγή συναθροίσεων, οδηγούμαστε στην αναστολή της λειτουργίας του ΒΟΧ Athens για δυο εβδομάδες.

Είμαστε όλοι υπεύθυνοι για την προστασία των ευπαθών ομάδων αλλά και για την προστασία της ίδιας μας της υγείας. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς και καλή δύναμη σε όλους. ΒΟΧ Athens» ανέφερε η ανακοίνωση του μαγαζιού.

Ο Χρήστος Μάστορας ο οποίος είναι καθημερινός χρήστης του Instagram και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του, δημοσίευσε το παρακάτω...

Αγαπημένοι μας φίλοι και φίλες, σεβόμενοι τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας αναφορικά με την εξάπλωση του νέου...

Posted by BOX Athens on Wednesday, March 11, 2020

Πριν τα δυσάρεστα νέα ο Χρήστος Μάστορας είχε μπλεξίματα - Τι συνέβη

Σε άσχημα μπλεξίματα φαίνεται πως είναι ο Χρήστος Μάστορας, μιας και η οργισμένη του ανάρτηση προκάλεσε τηλεφώνημα από το γραφείο του Πρωθυπουργού! Τι συνέβη ακριβώς και τι του είπαν;

Ο τραγουδιστής πριν λίγες μέρες είχε ζητήσει να γίνει δεκτό το αίτημα της κατάργησης των ρυθμίσεων που είχαν θεσπιστεί και αφορούσαν στο δικαίωμα ασφάλισης χιλιάδων Ελλήνων από τη Βόρεια Ήπειρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το ποστ του να φτάσει και στα αυτιά των μεγαλύτερων, δίνοντάς του μια απάντηση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ, αποκάλυψε μετά το ποστ του τραγουδιστή, ο οποίος πολλές φορές λέει τις απόψεις του στα social, ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται να φέρει διάταξη που θα μειώνει το προαπαιτούμενο διάστημα παραμονής των Βορειοηπειρωτών στην Ελλάδα ώστε να μπορέσουν να έχουν την πλήρη κάλυψη που προβλέπει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Το ποστ που έφερε τον Χρήστο Μάστορα σε μπλεξίματα - «Βράζω μέσα μου από θυμό! Με το ζόρι καταφέρνω να...»!

«Βράζω μέσα μου από θυμό! Με το ζόρι καταφέρνω να...», είπε ο Χρήστος Μάστορας, κάνοντας ένα απίστευτο ξέσπασμα μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram για ένα σοβαρό πολιτικό θέμα, που αφορά τον τόπο καταγωγής του.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Melisses», έστειλε μια επιστολή διαμαρτυρίας που έχει να κάνει με τον πατέρα του, αλλά και την αδικία όπως γράφει με τις συντάξεις των Βορειοηπειρωτών.