Ανατριχιάζει ο Χρήστος Μάστορας: "Είμαστε οι Μέλισσες και θέλουμε να..."

Τι δήλωσε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχιάζει ο Χρήστος Μάστορας:

Ανατριχιάζει ο Χρήστος Μάστορας με τα λόγια του στο τελευταίο του ποστ στο Instagram. Ο τραγουδιστής, ανάμεσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν ανέφερε, "Είμαστε η Μέλισσες και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς".

Ο τραγουδιστής, μπορεί να μένει κλεισμένος στο σπίτι του και να ακολουθεί όλες τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τους αρμόδιους φορείς για την προστασία της υγείας μας, ωστόσο περνάει την καραντίνα όσο πιο όμορφα και δημιουργικά μπορεί.

Σε καθημερινή βάση μάλιστα, παίρνει την κιθάρα του και κάνει πρόβες σε διάφορα κομμάτια που του αρέσουν ή και δικά του. Τα βίντεο μάλιστα, που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους έχουν χιλιάδες προβολές στο λογαριασμό του στο Instagram.

Σήμερα λοιπόν, δεύτερη μέρα που έχουμε περάσει στο νέο στάδιο και στα μέτρα ΧΑΜ, ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί με το κοινό του, ένα συγκινητικό ποστ τραγουδώντας και ευχαριστώντας τον κόσμο που μάχεται για την ανθρωπότητα.

Το απίστευτο βίντεο του Χρήστου Μάστορα με τις Μέλισσες που ανατριχιάζει

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, «Είμαστε οι Μέλισσες και θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλους τους γιατρούς και όλους τους νοσηλευτές αυτής της χώρας , γιατί είναι αυτοί που αυτή τη στιγμή φυλάνε τα πιο σημαντικά σύνορα. Τα σύνορα της ζωής. Σας ευχαριστούμε για όλα».

Ωστόσο, μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν του θέλησε να μοιραστεί ο Χρήστος Μάστορας με τους διαδικτυακούς του φίλους. Με αφορμή λοιπόν, τις φωτογραφίες αυτές που τον δείχνουν 20 κιλά παραπάνω θέλησε να κάνει και μια αποκάλυψη για αυτά χάσει από τότε μέχρι και σήμερα. Τότε ήταν αγνώριστος.

Το βίντεο με θέα την Αθήνα του Χρήστου Μάστορα που «τρέλανε»

Πριν από μερικές ημέρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Χρήστος Μάστορας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο από το σπίτι του, όπου έχει θέα όλη την Αθήνα και τραγούδησε για τους θαυμαστές του το νέο κομμάτι του συγκροτήματος «Μισή Καρδιά». Το τραγούδι μάλιστα, σαρώνει από τις πρώτες κιόλας ημέρες που κυκλοφόρησε.