Χρήστος Μάστορας: Οι φωτογραφίες από το παρελθόν που τον δείχνουν 20 κιλά πάνω! Αγνώριστος

Θα μείνετε «κάγκελο» με την αλλαγή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρήστος Μάστορας: Οι φωτογραφίες από το παρελθόν που τον δείχνουν 20 κιλά πάνω! Αγνώριστος

Μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν του θέλησε να μοιραστεί ο Χρήστος Μάστορας με τους διαδικτυακούς του φίλους. Με αφορμή λοιπόν, τις φωτογραφίες αυτές που τον δείχνουν 20 κιλά παραπάνω θέλησε να κάνει και μια αποκάλυψη για αυτά χάσει από τότε μέχρι και σήμερα. Τότε ήταν αγνώριστος.

Ο τραγουδιστής είναι καθημερινός χρήστης των social media και καθημερινά, ειδικά τώρα που μένει σπίτι του λόγω του κορωνοϊού επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω διάφορων αναρτήσεων που κάνει στο λογαριασμό του.

Χθες λοιπόν, δημοσίευσε ένα κολάζ με φωτογραφίες από το παρελθόν του, αλλά και πιο πρόσφατες, και έτσι με αυτό τον τρόπο θέλησε να δείξει την διαφορά στα κιλά του. Ο Χρήστος Μάστορας, από την εφηβεία του έχει καταφέρει να χάσει τα παραπανίσια κιλά που είχε και να «χτίσει» με γυμναστική και διατροφή ένα απίστευτο κορμί.

Όπως έγραψε και ο ίδιος ήταν ένα μακρύ ταξίδι από τότε μέχρι σήμερα για να το καταφέρει αυτό. Το μόνο σίγουρο βέβαια είναι ότι έκανε απίστευτη δουλειά.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από το παρελθόν του

Χρήστος Μάστορας κιλά

Ωστόσο, μια γυναίκα ήταν η αιτία που έκανε τον Χρήστο Μάστορα να χάσει 30 ολόκληρα κιλά. Η αποκάλυψη που θα σας «αφήσει» κάγκελο.

Λίγες ώρες νωρίτερα δημοσίευσε φωτογραφία χωρίς μπλούζα

Πιο αδυνατισμένος από ποτέ ο Χρήστος Μάστορας! Δείτε τον να ποζάρει χωρίς μπλούζα και θα πάθετε εγκεφαλικό. Κορίτσια αντέχετε; Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

Η αδυναμία που έχει το γυναικείο φύλο στον Χρήστο Μάστορα είναι γνωστή και έτσι σε κάθε ανάρτηση του αγαπημένου τραγουδιστή, το Instagram παραληρεί . Έτσι κάτι αντίστοιχο έγινε και σήμερα, όταν ο frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες», ανέβασε στο προφίλ του μία φωτογραφία από την βεράντα του σπιτιού του στην οποία ποζάρει ημίγυμνος.

Τα likes όπως μπορείτε να φανταστείτε έπεσαν βροχή, ενώ εύσημα είχε πάρει ο ίδιος και το συγκρότημά του με την εξαιρετική κίνηση που είχαν κάνει για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Αδυνατισμένος Χρήστος Μάστορας χωρίς μπλούζα