Χρήστος Μάστορας: Η γυναίκα που τον έκανε να χάσει 30 ολόκληρα κιλά! Η αποκάλυψη που θα σας αφήσει «κάγκελο»!

Είχε κάνει την αποκάλυψη σε συνέντευξη του!

Χρήστος Μάστορας: Η γυναίκα που τον έκανε να χάσει 30 ολόκληρα κιλά! Η αποκάλυψη που θα σας αφήσει «κάγκελο»!

Μια γυναίκα ήταν η αιτία που έκανε τον Χρήστο Μάστορα να χάσει 30 ολόκληρα κιλά. Η αποκάλυψη που θα σας «αφήσει» κάγκελο.

Μπορεί σήμερα να θεωρείται από τους πιο γοητευτικούς άνδρες της ελληνικής showbiz, ωστόσο όπως έχει πει δεν ήταν πάντα έτσι.

Όταν βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show», ο frontman από τις «Μέλισσες» αποκάλυψε πως όταν ήταν 17 χρονών είχε παραπανίσια κιλά.

«Στα 17 μου ήμουν 30 κιλά παραπάνω... Σταμάτησα να τρώω και τα έχασα. Το έραψα! Δεν έκανα γυμναστική, μόνο λίγο περπάτημα... Έχασα τα κιλά επειδή ερωτεύτηκα και έπαθα κοκομπλόκο», αποκάλυψε.

Ερωτευμένος είναι και σήμερα ο Χρήστος Μάστορας. Φήμες τον θέλουν να είναι σε σχέση μετά τον χωρισμό από την Χριστίνα Παπαδέλη.

Χρήστος Μάστορας: Κράτησε από τη μέση ξανθιά γυναίκα και στάθηκαν μαζί! Το πρόσωπό της, προκαλεί εντύπωση!

Ο Χρήστος Μάστορας κράτησε από τη μέση ξανθιά γυναίκα και στάθηκαν μαζί! Το πρόσωπό της, προκαλεί εντύπωση και εννοείται πως έχουμε φωτογραφία!

Ο ίδιος, τραγούδησε για μια βραδιά γιορτής στο Σύνταγμα! Η εν λόγω ξανθιά κυρία ήταν εκεί και ο Χρήστος Μάστορας πόζαρε μαζί της.

Η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και αν και υπάρχει ενδιαφέρον για τα προσωπικά του τραγουδιστή, έχει ξεκαθαριστεί πως είναι απλά φίλοι. Ο λόγος για την Κατερίνα Γκαγκάκη που ανέβασε τη σχετική ανάρτηση στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα:

«Με τον @xmastoras @melisses_official λίγα λεπτά πριν βγούμε χτες στην Πλατεία Συντάγματος για την φαντασμαγορική αλλαγή του χρόνου. Εγώ απλώς να πω στον Χρήστο, στις Μέλισσες και τον @monsieurkoutrak ένα προσωπικό ευχαριστώ καρδιάς και ουσίας. Το οφείλω εδώ και δύο μήνες. Καλή μας χρονιά. #newyearseve #newyear #christmasinathens #municipality #athinapsila #athina #katinathens #katonthemoon #teams #friends #thankyou» Δείτε την:

Έχετε δει την φημολογούμενη νέα σχέση του; Ιδού!

Χρήστος Μάστορας: Αυτή η γυναίκα έκατσε στα πόδια του και προκάλεσε χαμό! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο αποδεικνύει πως αυτή η γυναίκα έκατσε στα πόδια του Χρήστου Μάστορα και προκάλεσε χαμό και αντιδράσεις!

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι πολύ προσεκτικός με τα προσωπικά του και δεν κάνει δηλώσεις σχετικά με την ερωτική του ζωή!

Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες μια φωτογραφία που είδαμε στα social media προκάλεσε φρενίτιδα στα κορίτσια, καθώς είδαν μια ξανθιά καλλονή να κάθεται στα πόδια του!

Συγκεκριμένα ο ίδιος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, After Dark και φωτογραφήθηκε παρέα με την Έλενα Κώνστα με αποτέλεσμα η εικόνα τους να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και τα κορίτσια να «ζηλέψουν» αυτήν την πόζα!

Δείτε την σχετική δημοσίευση: