Χρήστος Μάστορας: Ξανά ερωτευμένος μετά τον χωρισμό του από την Χριστίνα Παπαδέλη!

Αυτή είναι η καλλονή που βρίσκεται όπως φαίνεται στο πλευρό του!

Χρήστος Μάστορας: Ξανά ερωτευμένος μετά τον χωρισμό του από την Χριστίνα Παπαδέλη!

Ερωτευμένος ξανά είναι ο Χρήστος Μάστορας μετά τον χωρισμό του από την Χριστίνα Παπαδέλη, την μαυρομάλλα που γνωρίσαμε στο My style rocks.

Ο ο frontman του συγκροτήματος "Melisses" όπως φαίνεται, είναι σε σχέση με 25χρονη καλλονή όπως έγραψε δημοσίευμα του περιοδικού Down Town.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Μάστορας είναι ερωτευμένος με κοπέλα που εργάζεται ως πωλήτρια σε κατάστημα γυναικείων ρούχων, στη Γλυφάδα.

Ο τραγουδιστής θεωρεί ότι το γεγονός ότι είναι εκτός καλλιτεχνικού χώρου, θα βοηθήσει πολύ στη νέα του σχέση. Είναι μαζί από τον περασμένο Σεπτέμβριο και σπάνια κυκλοφορούν δημόσια, αφού αποφεύγουν τα φλας των φωτογράφων για να μην εκτεθούν.

Μπορεί δημοσιεύματα να τον θέλουν σε νέα σχέση, ωστόσο πριν από μερικές εβδομάδες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Χριστίνα Παπαδέλη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

Χρήστος Μάστορας: Στάθηκε με κοστούμι στο πλευρό αυτής της γυναίκας! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο βγήκε στο «φως» και μας δείχνει ότι ο Χρήστος Μάστορας έβαλε πάνω του κοστούμι και στάθηκε στο πλευρό αυτής της γυναίκας!

Ο γνωστός τραγουδιστής είναι πολύ ενεργός στα social media τους και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του με τους διαδικτυακούς του φίλους!

Αυτήν την φορά όμως είδαμε μια φωτογραφία που τον αφορά όχι στον λογαριασμό του, αλλά σε μιας γυναίκας!

Ο λόγος για την Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με τον Χρήστο Μάστορα. Ο ίδιος ήταν καλοντυμένος και συγκεκριμένα με κοστούμι, αφού επρόκειτο να βγει στην πλατεία Συντάγματος την Πρωτοχρονιά.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Χρήστος Μάστορας Κατερίνα Γκαγκάκη

Μάλιστα χθες είδαμε ότι στο πλευρό του ξανθιά καλλονή! Η κοινή τους εμφάνιση ξεσήκωσε τα πλήθη! Φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Χριστίνα Παπαδέλλη: Κόλαση στην παραλία με σούπερ καυτό μαγιό!

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Χριστίνα Παπαδέλλη, κόλασε με το σούπερ καυτόμαγιό της στην παραλία!

Πετούσε φωτιές!

Στο Ισραήλ βρίσκεται η Χριστίνα Παπαδέλλη και πήγε μια βόλτα από την παραλία για να αναστατώσει τους λουόμενους!

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks κόλασε με το σέξι μαγιό της!

Χριστίνα Παπαδέλλη: Κόλαση στην παραλία με σούπερ σέξι μαγιό!