Χρήστος Μάστορας: Ρίγη συγκίνησης προκαλούν οι «Μέλισσες» - Ντοκουμέντο από την κίνηση ανθρωπιάς

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρήστος Μάστορας: Ρίγη συγκίνησης προκαλούν οι «Μέλισσες» - Ντοκουμέντο από την κίνηση ανθρωπιάς

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί ο τραγουδιστής, Χρήστος Μάστορας και το αγαπημένο συγκρότημα «Μέλισσες». Έδωσαν για τον φονικό ιό κορωνοϊό χρήματα, ενισχύοντας τον ειδικό λογαριασμό με 5.000€ και δημοσίευσαν το ντοκουμέντο από αυτή την συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς.

Συγκεκριμένα, όπως έκαναν γνωστό προσέφεραν στα νοσοκομεία το ποσό των 5.000 € για ιατροφαρμακευτικά υλικά που έχουν ανάγκη. Η φιλανθρωπική αυτή κίνηση έγινε με αφορμή, το νέο τους τραγούδι «Μισή Καρδιά» που ήδη έχει γίνει μια από τις μεγάλες επιτυχίες τους, αλλά και το video clip του τραγουδιού.

Το συγκρότημα, αποφάσισε να συμμετέχει στο νέο τους music video κάθε ενδιαφερόμενος και, αντί αμοιβής, να δοθεί το ποσό των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες αυτές, και έτσι και έγινε.

Μέσω του λογαριασμού που διατηρούν στο Instagram, το πρωί της Πέμπτης, οι «Μέλισσε», δημοσιοποίησαν το αποδεικτικό της κατάθεσης που έκαναν.

Ντοκουμέντο από την κίνηση ανθρωπιάς τους

«Στις 24 Μαρτίου αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το νέο μας κλιπ ζητώντας πλάνα από φίλους, επαγγελματίες και μη, που ασχολούνται με το αντικείμενο και να προωθήσουμε με αυτόν τον τρόπο την ιδέα «μένουμε σπίτι».
Αντί αμοιβής είχαμε αποφασίσει να δώσουμε 5.000 ευρώ για τις ανάγκες καταπολέμησης του κορονωιού.
Το clip ετοιμάζεται και αύριο θα κυκλοφορήσει. Χθες κάναμε την κατάθεση του ποσού στον ειδικό λογαριασμό. Ευχόμαστε να τελειώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα και με λιγότερες απώλειες αυτός ο πόλεμος. Μέχρι τότε μένουμε σπίτι, κάνουμε υπομονή, προσέχουμε τους εαυτούς μας και αυτούς που αγαπάμε, ακούμε μουσική και κάνουμε όνειρα και σχέδια για την επόμενη μέρα. ΜΕΛΙSSES». έγραψαν στην ανάρτηση τους.

Χρήστος Μάστορας Μέλισσες

Να σημειώσουμε πως το νέο τους τραγούδι με τίτλο «Μισή καρδιά», βγαίνει αύριο, Παρασκευή 3 Απριλίου. «Μέσα σε δύσκολους καιρούς κυκλοφορήσαμε το νέο μας τραγούδι. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να σας αρέσει «Μισή Καρδιά» στίχοι μουσική ΜΕΛΙSSES & @stan_official . Available now : link in bio. Το κλιπ θα γίνει ... Θεού θέλοντος και ιού επιτρέποντος. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης του συγκροτήματος όταν δημοσίευσαν ένα απόσπασμα του κομματιού. Ακούστε το εδώ.