Ευχάριστες στιγμές για τις «Μέλισσες» - Η ανακοίνωση του Χρήστου Μάστορα

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστες στιγμές για τις «Μέλισσες» - Η ανακοίνωση του Χρήστου Μάστορα

Μια ανακοίνωση έκανε ο Χρήστος Μάστορας στους διαδικτυακούς τους φίλους με μια φωτογραφία, αφού διανύει ευχάριστες στιγμές. Τόσο ο ίδιος, όσο και το συγκρότημα που τραγουδά, «Μέλισσες». Τι χαρμόσυνο αποκάλυψε ο τραγουδιστής;

«Μισή καρδιά» είναι ο τίτλος του νέου τραγουδιού έβγαλε το συγκρότημα και πρόκειται να γίνει η επόμενη μεγάλη επιτυχία τους. Οι «Μέλισσες» είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα της Ελλάδας, έχοντας κερδίσει πολλά μουσικά βραβεία.

«Οι melisses_official το no1 συγκρότημα της χώρας συνεχίζει το σερί των επιτυχιών με το νέο τους #hitsinlge #MisiKardia που θα κυκλοφορήσει στις 16/03 σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες », έγραψαν στο λογαριασμό τους μαζί με το teaser που κυκλοφόρησε οι ιθύνοντες της δισκογραφικής εταιρίας πριν από λίγες ημέρες με αυτή την φωτογραφία δίνοντας μια μικρή γεύση για το τι θα ακολουθήσει.

Μπορεί πλέον να μην τους απολαμβάνουμε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόντουσαν, καθώς λόγω του φονικού ιού κορωνοϊού έχει κλείσει, με σκοπό τον περιορισμό της πανδημίας, ωστόσο συνεχίζουν να μας κρατούν συντροφιά με ένα νέο κομμάτι.

Η ανακοίνωση του Χρήστου Μάστορα

Ο Χρήστος Μάστορας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα μικρό απόσπασμα από το νέο τους τραγούδι, το οποίο όπως ανακοίνωσε μόλις έχει κυκλοφορήσει και μπορούν όσοι θέλουν να το απολαύσουν.

«Μέσα σε δύσκολους καιρούς κυκλοφορήσαμε το νέο μας τραγούδι. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να σας αρέσει «Μισή Καρδιά» στίχοι μουσική ΜΕΛΙSSES & @stan_official . Available now : link in bio. Το κλιπ θα γίνει ... Θεού θέλοντος και ιού επιτρέποντος. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ», έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης του.

Όπως ήταν επόμενο τα likes αλλά και τα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων πήραν «φωτιά».