Χαμός στον ALPHA - Ποιες πασίγνωστες παρουσιάστριες σφάζονται για το καμαρίνι της ωραίας Ελένης

Πανικός στο κανάλι

Ποιες πασίγνωστες παρουσιάστριες σφάζονται για το καμαρίνι της ωραίας Ελένης στον Alpha; Χαμός επικρατεί στο κανάλι μετά την ανακοίνωση της πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Η ίδια μπορεί να είναι ακόμα εκεί, κάποιες όμως θέλουν τον προσωπικό της χώρο.

Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε χθες πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει οριστικά από την τηλεόραση. Η ίδια είπε πως σκέφτηκε πολύ πριν πάρει αυτή την απόφαση και πως πλέον είναι έτοιμη να κάνει νέα πράγματα.

Expand player

Μπορεί η ίδια να μην έχει αποχωρήσει ακόμα, σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» όμως υπάρχουν κάποιες παρουσιάστριες, οι οποίες θέλουν σαν τρελές το καμαρίνι του. Δείτε κιόλας φωτογραφίες από το εντυπωσιακό καμαρίνι της παρουσιάστριας.

Οι διεκδικήτριες παρουσιάστριες για το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη είναι η Ναταλία Γερμανού, η Ελεονώρα Μελέτη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Βάσω Λασκαράκη.

Εκτός από το καμαρίνι της Ελένης Μενεγάκη μια απίστευτη ατάκα πέταξε και ο Γιώργος Λιάγκας για την παρουσίαστρια

Μια απίστευτη ατάκα πέταξε ο Γιώργος Λιάγκας για την Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας πως «αν είχε μια πρόταση αντίστοιχου οικονομικού μεγέθους, τότε δεν θα είχε σταματησει από την τηλεόραση». Τι άλλο ανέφερε ο παρουσιαστής για την απόφαση της.

Μια ανακοίνωση έκανε χθες η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της, αφού είπε ότι αποχωρεί από την τηλεόραση.

Το γεγονός όπως ήταν αναμενόμενο συζητήθηκε έντονα σε όλες τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές και έτσι και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του αναφέρθηκε στην αποχώρηση της πετυχημένης παρουσιάστριας. Δείτε ωστόσο πως σχολίασαν την απόφαση της και ο Κατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου.

“Οι πληροφορίες λένε ότι αν η Ελένη Μενεγάκη είχε μια πρόταση αντίστοιχου οικονομικού μεγέθους, γιατί παίρνει πολλά λεφτά τώρα και το αξίζει, δεν θα σταματούσε και θα συνέχιζε… Η Ελένη δεν κρίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης. Είναι κάποια πρόσωπα τηλεοπτικά που δεν κρίνονται από τα νούμερα. Έχουν υπάρξει και χρονιές κακιές, με 12-13 %. Είναι brand”, ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η απίστευτη ατάκα του Γιώργου Λιάγκα για την Ελένη Μενεγάκη: «Αν είχε μια πρόταση αντίστοιχου οικονομικού μεγέθους, δεν...»

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Από τότε που η Ελένη Μενεγάκη γνώρισε τον Μάκη...»