Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Τα σχόλια on air για την αποχώρηση της Ελένης από την τηλεόραση

«Το έχω νιώσει και εγώ...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Τα σχόλια on air για την αποχώρηση της Ελένης από την τηλεόραση

Θέμα σχολιασμού σε πολλές εκπομπές έχει γίνει σήμερα η ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη πως αποχωρεί από τον ALPHA, αλλά και γενικά από το χώρο της τηλεόρασης. Για το λόγο αυτό η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, θέλησαν με την σειρά τους να αναφερθούν στο γεγονός on air.

Το πρωί της Παρασκευής λοιπόν, το ζευγάρι μέσα από την εκπομπή του «Στην φωλιά των κου κου» σχολίασε την ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη, κάνοντας και δικές του αποκαλύψεις. Ενώ η Κατερίνα Καραβάτου της ευχήθηκε τα καλύτερα και να την ξαναδούμε σύντομα στην τηλεόραση.

Έτσι σχολίασαν την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης

«Εγώ το έχω νιώσει αυτό που είπε η Ελένη Μενεγάκη, μου έχει έρθει αυτό κάποια στιγμή, να κάνω ένα διάλλειμα, να σταματήσω για λίγο. Όταν είναι πολλά τα χρόνια που κάνεις κάποια πράγματα, υπάρχουν άλλα που δεν τα έχω κάνει καθόλου ή με τον τρόπο που ήθελα και υπάρχουν και πράγματα που θέλω να χαρώ. Υπάρχουν και πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν, όταν ένα μεγάλο μέρος της ημέρας το αφιερώνεις στη δουλειά σου. Οπότε εύχομαι από καρδιάς να κάνει αυτό που θέλει», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης.

Από την άλλη πλευρά της, η Κατερίνα Καραβάτου πρόσθεσε: «Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ που τη μέρα της γιορτής βγήκε να κάνει αυτή την ανακοίνωση. Το έκανε μόνη της. Ακούγονται πολλά εδώ και πάρα πολύ καιρό για το τι πρόκειται να κάνει. Το είπε και η ίδια, το κοινό της έχει συνηθίσει να δίνει τις ειδήσεις μόνη της και αυτό έκανε και εχθές. Πραγματικά να της ευχηθούμε καλή επιτυχία και να περάσει πολύ ωραία σε αυτά τα πράγματα που θέλει να κάνει. Και ευχόμαστε να τη δούμε ξανά σύντομα».

Λίγα λεπτά νωρίτερα, η Ελένη Μενεγάκη έκανε τις πρώτες δηλώσεις στους δημοσιογράφους κατά την έξοδο της από το κανάλι. Η παρουσιάστρια συγκινημένη αναφέρθηκε στην απόφαση της να αποχωρήσει από το χώρο της παρουσίασης. Δείτε εδώ τα όσα είπε.