Η απίστευτη ατάκα του Γιώργου Λιάγκα για την Ελένη Μενεγάκη: «Αν είχε μια πρόταση αντίστοιχου οικονομικού μεγέθους, δεν...»

Τι είπε ο παρουσιαστής;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η απίστευτη ατάκα του Γιώργου Λιάγκα για την Ελένη Μενεγάκη: «Αν είχε μια πρόταση αντίστοιχου οικονομικού μεγέθους, δεν...»

Μια απίστευτη ατάκα πέταξε ο Γιώργος Λιάγκας για την Ελένη Μενεγάκη, λέγοντας πως «αν είχε μια πρόταση αντίστοιχου οικονομικού μεγέθους, τότε δεν θα είχε σταματησει από την τηλεόραση». Τι άλλο ανέφερε ο παρουσιαστής για την απόφαση της.

Μια ανακοίνωση έκανε χθες η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή της, αφού είπε ότι αποχωρεί από την τηλεόραση.

Το γεγονός όπως ήταν αναμενόμενο συζητήθηκε έντονα σε όλες τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές και έτσι και ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του αναφέρθηκε στην αποχώρηση της πετυχημένης παρουσιάστριας. Δείτε ωστόσο πως σχολίασαν την απόφαση της και ο Κρατερός Κατσούλης με την Κατερίνα Καραβάτου.

“Οι πληροφορίες λένε ότι αν η Ελένη Μενεγάκη είχε μια πρόταση αντίστοιχου οικονομικού μεγέθους, γιατί παίρνει πολλά λεφτά τώρα και το αξίζει, δεν θα σταματούσε και θα συνέχιζε… Η Ελένη δεν κρίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης. Είναι κάποια πρόσωπα τηλεοπτικά που δεν κρίνονται από τα νούμερα. Έχουν υπάρξει και χρονιές κακιές, με 12-13 %. Είναι brand”, ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα.

Εκτός από τον Γιώργο Λιάγκα στην Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας για την Ελένη Μενεγάκη και την γνωριμία της με τον Ματέο. Ο πρώην συνεργάτης της παρουσιάστριας, αναφέρθηκε στην γνωριμία της με τον σύζυγο της και πως αυτή έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση της.

Την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση σχολίασε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης της παρουσιάστριας, ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως οι σκέψεις αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση μπήκαν όταν γνώρισε τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Γκουντάρα για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο

«Εγώ χαίρομαι για τους ανθρώπους που μπορούν να αποφασίζουν μόνοι για τον εαυτό τους. Αυτό ήταν κάτι που το σκεφτόμουν χθες όλη μέρα μετά την ανακοίνωση. Δεν το περίμενα. Με την Ελένη έχουμε να ιδωθούμε 2-3 χρόνια. Προφανώς και η Ελένη το δούλεψε πολύ στο μυαλό της. Με τρυφερά λόγια για την παρουσιάστρια μίλησε και ο συνεργάτης της Τάσος Τεργιάκης. Δείτε το πολύ όμορφο μήνυμα του.

Λέει ότι το δούλεψε πολύ τον τελευταίο χρόνο, αλλά από τότε που γνώρισε τον Μάκη και είδε μια άλλη ζωή στα Άχλα... Μια ζωή χωρίς φώτα, κοντά στη φύση που τη λατρεύει, νομίζω ότι μπήκε στο μυαλό της αυτό το μικρόβιο. Το δούλεψε φέτος, αυτή τη χρονιά πολύ. Φαντάζομαι θα έκανε επαφές και με άλλα κανάλια. Δε θα βρήκε αυτό που ήθελε και την ενδιέφερε. Οπότε κάνει αυτό που πραγματικά θέλει» τόνισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.