Πέτρος Πυλαρινός: Πόσο; Αυτή είναι η ηλικία του συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά

Δεν θα το πιστέψετε!

Ο Πέτρος Πυλαρινός είναι ένας από τους πιο αγαπημένους συνεργάτες του Νίκου Μουτσινά. Εμείς μάθαμε την ηλικία του και σας την έχουμε εδώ, ωστόσο είναι σίγουρο πως δε θα πιστέψετε με τίποτα πόσο χρονών είναι ο frontman των «Alcatrash».

Από την πρώτη στιγμή που το συγκρότημα έκανε την εμφάνισή του στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα και να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. Έκτοτε, η καριέρα τους εκτοξεύθηκε και μέσα σε λίγο καιρό, έγιναν εξαιρετικά δημοφιλείς.

Expand player

Ο Πέτρος Πυλαρινός είναι ζευγάρι με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία τις προάλλες αποκάλυψε τα πάντα γύρω από τον δεσμό τους. Δείτε εδώ όλα όσα είπε!

Το χιούμορ τους, οι ατάκες που πετάνε στο «Καλό Μεσημεράκι» καθώς και το ταλέντο τους, είναι μερικά από τα στοιχεία που τους έκαναν να ξεχωρίσουν.

Αυτή είναι η ηλικία του Πέτρου Πυλαρινού

Στη χθεσινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο τραγουδιστής ξεκίνησε μία απολαυστική συζήτηση με τον παρουσιαστή και αποκάλυψε ποια είναι η ηλικία του.

«Είμαι 36 ετών», παραδέχθηκε ο Πέτρος Πυλαρινός και άφησε "άφωνο" τον Νίκο Μουτσινά.

Θυμίζουμε πως ο Πέτρος Πυλαρινός είχε αποκαλύψει ότι συμμετείχε και το Fame Story

Τώρα θα σε πάω λίγο στα πρώτα σου βήματα στο χώρο. Πως ήταν τα πράγματα στο “Fame Story 3”; Υπήρχε κάτι που, τότε σε σταματούσε από το όνειρο;

Από το “Fame Story” μιας και το θυμήθηκες, πάνε πάνω από 15 χρόνια, νομίζω. Δεν είναι ότι κάτι με σταμάταγε από το να ζήσω φουλ το όνειρο του να ασχοληθώ με τη μουσική επαγγελματικά, απλά δεν είχα τις εμπειρίες, τις παραστάσεις, το χαρακτήρα.. Δεν ήταν η ώρα μου, πώς να το πω.. δηλαδή μπορεί να μου δόθηκε η ευκαιρία, αλλά δεν ήμουν έτοιμος εγώ να την αρπάξω.

Πρέπει να ‘σαι πάνω από όλα έτοιμος εσύ για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, όταν σου δοθεί η ευκαιρία, και κάτι δεν μου κόλλαγε και στη ζωή μου σαν σόλο τραγουδιστής, επειδή δούλεψα ως σόλο σε νυχτερινά κέντρα αρκετά τα πρώτα χρόνια και το σταμάτησα για να συνεχίσω τις σπουδές μου.

Κάτι πάντα δεν μου κόλλαγε σε όλο αυτό και ήθελα να το κάνω λίγο πιο παρεΐστικο, πιο “μπαντικό” και μετά προέκυψαν οι “Alcatrash” που με βοήθησαν να το λύσω αυτό το θέμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πέτρος Πυλαρίνος: Ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά αποκάλυψε πως "έδεσε" το γλυκό με τη σύντροφό του

Ματίνα Νικολάου: Το "κορίτσι" του Νίκου Μουτσινά πείραξε τα μαλλιά της και άλλαξε το πρόσωπό της