Πέτρος Πυλαρίνος: Ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά αποκάλυψε πως "έδεσε" το γλυκό με τη σύντροφό του

Και όμως... το είπε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέτρος Πυλαρίνος: Ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά αποκάλυψε πως

Ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά, Πέτρος Πυλαρινός, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως "έδεσε" το γλυκό με τη σύντροφό του, Βάλια Χατζηθεοδώρου. Μαζί μάλιστα, πέρασαν και την περίοδο της καραντίνας.

Ο Γρηγόρης Μπάκας, ο δημοσιογράφος των Κου κου, «τσάκωσε» τον frontman των Alcatrash, ο οποίο τον ρώτησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με το κορίτσια της εκπομπής «Τροχός της Τύχης».

Ο Πέτρος Πυλαρινός, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως ήταν εκείνος που έκανε την πρώτη κίνηση, αλλά και ότι η καραντίνα ήταν αυτή που τους έφερε πιο κοντά.

Πέτρος Πυλαρίνος συνεργάτης Νίκου Μουτσινά σύντροφος

«Ήμασταν διακοπές για ένα τριήμερο με φίλους. Δεν έπαιξα τον ρόλο του φωτογράφου. Ήμουν φωτογράφος στο επάγγελμα. Την πρώτη κίνηση την έκανα εγώ. Οι άνδρες κάνουν την πρώτη κίνηση συνήθως. Έτσι είναι στο χωριό μου. Ας πούμε ότι στην καραντίνα έδεσε το γλυκό με τη Βάλια» ανέφερε ο τραγουδιστής.

Εκτός της σχέσης του ωστόσο, μίλησε και για την περίοδο που ήταν στο Fame Story. Δείτε εδώ τη φωτογραφία του.

Για το σύντροφο της, συνεργάτη του Νίκου Μουτσινά, Πέτρο Πυλαρινό είχε μιλήσει πρώτα η Βάλια Χατζηθεοδώρου

Για πρώτη φορά, η Βάλια Χατζηθεοδώρου, η σύντροφος του Πέτρου Πυλαρινού, «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε ανοιχτά για τη σχέση τους. Η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2 night show» και αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας που τους βρήκε μαζί.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου της είπε αρχικά: «Έχεις κάνει πολύ ωραία επιλογή. Στα γόνατά μας τον μεγαλώσαμε» με την ίδια να απαντάει: «Και σας τον πήρα εγώ;».

Βάλια Χατζηθεοδώρου The 2night show Πέτρος Πυλαρινός

Στην συνέχεια η Βάλια Χατζηθεοδώρου, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που της έκανε ο παρουσιαστής της εκπομπής: «Είναι καλά. Οι συνθήκες ήταν λίγο δύσκολες η αλήθεια είναι. Έρωτας στα χρόνια του κορωνοϊού. Μας βρήκε μαζί το lockdown, οπότε μείναμε παραπάνω χρόνο μαζί. Καλά πάει. Θα δούμε. Έμαθα πως συγκατοικούσε με τον Ανδρέα. Δε μου τραγουδάει ποτέ. Δε μου μαγειρεύει, αλλά μου φέρνει φαγητό».

Θυμίζουμε πως ο Πέτρος Πυλαρινός πριν από λίγο καιρό χρειάστηκε να λείψει από την εκπομπή για να κάνει ένα χειρουργείο. Δείτε εδώ τη φωτογραφία που ανέβασε για να το ανακοινώσει.