Πέτρος Πυλαρινός: Η φωτογραφία του συνεργάτη του Μουτσινά λίγο πριν το χειρουργείο!

Τι ανέβασε;

Πέτρος Πυλαρινός: Η φωτογραφία του συνεργάτη του Μουτσινά λίγο πριν το χειρουργείο!

Ο Πέτρος Πυλαρινός έκανε γνωστό πως θα έκανε χειρουργείο στο διάφραγμα του μέσω του Instagram του και για αυτό τον λόγο θα απουσίαζε από το Καλό Μεσημεράκι. Ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά ανέβασε μια φωτογραφία πριν το χειρουργείο του.

Ο Πέτρος έλειπε σήμερα από το Καλό Μεσημέρακι και ο αντικαταστάτης του Πέτρου στη σημερινή μεσημεριάτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, ήταν ο Ηλίας Βρεττός.

Να θυμίσουμε πως και πριν από περίπου δύο εβδομάδες έλειπε από την εκπομπή, εξαιτίας μιας ίωσης.Δείτε και τι είπε ο παρουσιαστής για εκείνον

Ο τραγουδιστής σήμερα υπεβλήθη στην επέμβαση αυτή και δίπλα του ήταν δικά του πρόσωπα για να τον στηρίξουν.

Μια φίλη του δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία που τον δείχνει μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου, να είναι έτοιμος να μπει στο χειρουργείο.

Πέτρος Καλό μεσημεράκι

Νίκος Μουτσινάς: Ακόμα εκτός εκπομπής ο Πέτρος Πυλαρινός! Ποιος τραγούδησε στη θέση του;

Ο Πέτρος Πυλαρινός από τους Alcatrash, βρίσκεται ακόμα εκτός της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά λόγω ασθένειας και έτσι σήμερα ένας άλλος τραγουδιστής πήρε τη θέση του!

Ακόμα μία εκπομπή πραγματοποιήθηκε χωρίς το frontman του συγκροτήματος που ντύνει μουσικά το «Καλό Μεσημεράκι», μιας και ο Πέτρος Πυλαρινός είναι άρρωστος εδώ και λίγες μέρες.

Και ενώ χτες είδαμε τον Γιώργο Τσαλίκη να τον αντικαθιστά, σήμερα τη θέση του πήρε ο Ησαΐας Ματιάμπα ο οποίος ξεσήκωσε τόσο το κοινό όσο και τον παρουσιαστή!

Νίκος Μουτσινάς: Εκτός εκπομπής στενός του συνεργάτης! Τι συνέβη;

Στη σημερινή εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε χωρίς έναν στενό του συνεργάτη, ο οποίος βρέθηκε εκτός του «Καλό Μεσημεράκι»! Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη!

Καθημερινά η εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή ξεκινά με τους Alcatrash, να ερμηνεύουν ένα τραγούδι προκειμένου να κάνει την είσοδό του ο Νίκος Μουτσινάς.

Ωστόσο σήμερα, το γνωστό συγκρότημα εμφανίστηκε χωρίς τον τραγουδιστή του, Πέτρο Πυλαρινό. Στη θέση του εμφανίστηκε ο Λούκας Γιώρκας.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς εξήγησε πως ο λόγος που ο Πέτρος δεν ήταν σήμερα στην εκπομπή, είναι γιατί είναι άρρωστος.

Στο μεταξύ είδατε τα χθεσινά νούμερα του Νίκου Μουτσινά; Δεν το περίμενε κανείς!

Λούκας Γιώρκας