Καλό Μεσημεράκι: Δεν φαντάζεστε ποιος τραγουδιστής αντικατέστησε τον Πέτρο!

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο τραγουδιστής!

Καλό Μεσημεράκι: Δεν φαντάζεστε ποιος τραγουδιστής αντικατέστησε τον Πέτρο!

Ο Πέτρος έλειπε από το Καλό μεσημεράκι το μεσημέρι της Παρασκευής και δεν φαντάζεστε ποιος Έλληνας τραγουδιστής ήταν εκεί να πάρει την θέση του. Τι συνέβη και ο frontman των Alcatrash όμως δεν ήταν στο πόστο του;

O Πέτρος Πυλαρινός είναι καθημερινά στην εκπομπή του ΣΚΑΙ και διασκεδάζει τους καλεσμένους με τα τραγούδια τους.

Ο τραγουδιστής των Alcatrash έκανε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως θα απουσιάζει από την σημερινή εκπομπή. Και ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στον συνεργάτη του και αποκάλυψε γιατί λείπει.

Ηλίας Βρεττός

Έτσι λοιπόν, η εκπομπή το μεσημέρι της Παρασκευής ξεκίνησε χωρίς τον Πέτρο και την θέση του πήρε ο Ηλίας Βρεττός.

Νίκος Μουτσινάς: Ακόμα εκτός εκπομπής ο Πέτρος Πυλαρινός! Ποιος τραγούδησε στη θέση του;

Ο Πέτρος Πυλαρινός από τους Alcatrash, βρίσκεται ακόμα εκτός της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά λόγω ασθένειας και έτσι σήμερα ένας άλλος τραγουδιστής πήρε τη θέση του!

Ακόμα μία εκπομπή πραγματοποιήθηκε χωρίς το frontman του συγκροτήματος που ντύνει μουσικά το «Καλό Μεσημεράκι», μιας και ο Πέτρος Πυλαρινός είναι άρρωστος εδώ και λίγες μέρες.

Και ενώ χτες είδαμε τον Γιώργο Τσαλίκη να τον αντικαθιστά, σήμερα τη θέση του πήρε ο Ησαΐας Ματιάμπα ο οποίος ξεσήκωσε τόσο το κοινό όσο και τον παρουσιαστή!

Νίκος Μουτσινάς: Εκτός εκπομπής στενός του συνεργάτης! Τι συνέβη;

Στη σημερινή εκπομπή του, ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε χωρίς έναν στενό του συνεργάτη, ο οποίος βρέθηκε εκτός του «Καλό Μεσημεράκι»! Μάθετε αναλυτικά τι συνέβη!

Καθημερινά η εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή ξεκινά με τους Alcatrash, να ερμηνεύουν ένα τραγούδι προκειμένου να κάνει την είσοδό του ο Νίκος Μουτσινάς.

Ωστόσο σήμερα, το γνωστό συγκρότημα εμφανίστηκε χωρίς τον τραγουδιστή του, Πέτρο Πυλαρινό. Στη θέση του εμφανίστηκε ο Λούκας Γιώρκας.

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς εξήγησε πως ο λόγος που ο Πέτρος δεν ήταν σήμερα στην εκπομπή, είναι γιατί είναι άρρωστος.