Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Πέτρος Πυλαρινός: Παίκτης του Fame Story ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά

Δεν το είχε προσέξει κανείς!

Πέτρος Πυλαρινός: Παίκτης του Fame Story ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά
News 27.05.2020 10:37
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Πέτρος Πυλαρινός, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά, έχει υπάρξει παίκτης του Fame Story, στην τρίτη σεζόν του γνωστού μουσικού ριάλιτι.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει βρεθεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος εδώ και δύο χρόνια, αφού μαζί με την μπάντα του, τους Alcatrash, έχουν ντύσει μουσικά τις εκπομπές του Νίκου Μουτσινά, και κάθε μεσημέρι, προσφέρουν άφθονο γέλιο.

Ο ίδιος, στις δηλώσεις που έκανε, αναφέρθηκε στο ξεκίνημά του στον χώρο της μουσικής, ξεκαθαρίζοντας πως από τις αρχές κιόλας, όταν βρέθηκε στο Fame Story, κατάλαβε, ότι προτιμούσε να κάνει καριέρα με ένα συγκρότημα, παρά μόνος του.

Μιας και λέμε ωστόσο για τον Πέτρο Πυλαρινό, τον έχετε δει σε τρυφερές στιγμές με τη σύντροφό του; Αν όχι σας τους έχουμε εδώ σε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην πισίνα!

Αυτά αποκάλυψε ο Πέτρος Πυλαρινός για τη συμμετοχή του στο Fame Story

Τώρα θα σε πάω λίγο στα πρώτα σου βήματα στο χώρο. Πως ήταν τα πράγματα στο “Fame Story 3”; Υπήρχε κάτι που, τότε σε σταματούσε από το όνειρο;

Από το “Fame Story” μιας και το θυμήθηκες, πάνε πάνω από 15 χρόνια, νομίζω. Δεν είναι ότι κάτι με σταμάταγε από το να ζήσω φουλ το όνειρο του να ασχοληθώ με τη μουσική επαγγελματικά, απλά δεν είχα τις εμπειρίες, τις παραστάσεις, το χαρακτήρα.. Δεν ήταν η ώρα μου, πώς να το πω.. δηλαδή μπορεί να μου δόθηκε η ευκαιρία, αλλά δεν ήμουν έτοιμος εγώ να την αρπάξω.

Πρέπει να ‘σαι πάνω από όλα έτοιμος εσύ για να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, όταν σου δοθεί η ευκαιρία, και κάτι δεν μου κόλλαγε και στη ζωή μου σαν σόλο τραγουδιστής, επειδή δούλεψα ως σόλο σε νυχτερινά κέντρα αρκετά τα πρώτα χρόνια και το σταμάτησα για να συνεχίσω τις σπουδές μου.

Κάτι πάντα δεν μου κόλλαγε σε όλο αυτό και ήθελα να το κάνω λίγο πιο παρεΐστικο, πιο “μπαντικό” και μετά προέκυψαν οι “Alcatrash” που με βοήθησαν να το λύσω αυτό το θέμα.

Πέτρος Πυλαρινός Fame Story

Ποια είναι τα βήματά σου μετά το “Fame Story” και πριν τη δημιουργία των “Alcatrash” ;

Μετά το “Fame Story” λοιπόν, έκανα κάποια live μόνος μου και δούλεψα και στα μπουζούκια, δίπλα σε αρκετά μεγάλους καλλιτέχνες, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου η νυχτερινή ζωή και τα μπουζούκια σαν διαδικασία και απομακρύνθηκα.

Τελείωσα τις σπουδές μου, συνέχισα να κάνω αραιά και πού κάποια live και δούλευα πάνω στο αντικείμενό μου πιο πολύ, στα πολυμέσα, φτιάχνοντας παράλληλα μια υποδομή στο μυαλό μου και στη ζωή μου, ώστε να μπορέσω να ασχοληθώ μετέπειτα επαγγελματικά με τη μουσική.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σταύρος Κωστής: Ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά έχει αδερφή και είναι κούκλα! Δείτε το πρόσωπό της για πρώτη φορά

Καλό Μεσημεράκι: "Τρελάθηκε" ο Νίκος Μουτσινάς - Άρχισε να φωνάζει στον αέρα για το Open

Share