Πέτρος Πυλαρινός: Στην πισίνα με τη σύντροφό του ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά

Είναι full in love

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πέτρος Πυλαρινός: Στην πισίνα με τη σύντροφό του ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά

Ο αγαπημένος συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά, και frontman του συγκροτήματος Alcatrash, Πέτρος Πυλαρινός, πέρασε το απόγευμά του παρέα με την αγαπημένη του σύντροφο, Βάλια Χατζηθεοδώρου, στην πισίνα, με τους δυο τους να δείχνουν πολύ ερωτευμένοι.

Το ζευγάρι αποκάλυψε τη σχέση του πριν από λίγο καιρό, και από τότε, δείχνουν πως δεν μπορούν να ξεκολλήσουν ο ένας από τον άλλον.

Τους τελευταίους μήνες το νέο ζευγάρι της showbiz ζει έναν όμορφο έρωτα, τον οποίο κρατούν ωστόσο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλουν να την προφυλάξουν από τα σχόλια. Είναι πολύ ερωτευμένοι και ζουν μέχρι και σήμερα τις πιο όμορφες στιγμές της σχέσης τους, αφού την επιβεβαίωσαν.

Παρέα με καλούς τους φίλους, όπως τον Ανδρέα Βούλγαρη και τη σύντροφό του Κατρίνα Τσάνταλη, ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου, απόλαυσαν το ρεπό τους χαλαρώνοντας στην πισίνα.

Θυμίζουμε πως ο Πέτρος Πυλαρινός πριν από λίγο καιρό χρειάστηκε να λείψει από την εκπομπή για να κάνει ένα χειρουργείο. Δείτε εδώ τη φωτογραφία που ανέβασε για να το ανακοινώσει.

Αυτές είναι οι στιγμές που πέρασε ο Πέτρος Πυλαρινός με τη σύντροφό του στην πισίνα

Ο αγαπημένος τραγουδιστής θέλησε να αφιερώσει όλο το χρόνο του στην αγαπημένη του, και έτσι αποφάσισε να πάρει την κάμερά του και να τη φωτογραφίσει με το "καυτό" μαγιό της στην ξαπλώστρα.

Οι φίλοι τους, απαθανάτισαν το στιγμιότυπο και ανέβασαν μερικά βίντεο στο Instagram.

Πέτρος Πυλαρινός σύντροφος

Πέτρος Πυλαρινός Βάλια Χατζηθεοδώρου

Ποια η Βάλια Χατζηθεοδώρου που έχει σχέση ο Πέτρος Πυλαρινός

Η νεαρή καλλονή επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλά κορίτσια που πέρασαν από κάστινγκ και, όχι άδικα, αφού κοιτώντας κανείς τις φωτογραφίες της στο Instagram, καταλαβαίνει το πόσο εντυπωσιακή είναι.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι influencer και brand ambassador με ενεργό και επαγγελματικό λογαριασμό στο Instagram, ενώ ασχολείται κυρίως με τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Η ίδια είναι εδώ και δυο σεζόν στο τηλεπαιχνίδι του Star και κλέβει τις εντυπώσεις τόσο με την παρουσία της όσο και με την ομορφιά της και κάπως έτσι φαίνεται έκλεψε και την καρδιά του Πέτρου Πυλαρινού.