Ματίνα Νικολάου: Το "κορίτσι" του Νίκου Μουτσινά πείραξε τα μαλλιά της και άλλαξε το πρόσωπό της

Δείτε την φωτογραφία και θα πάθετε πλάκα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ματίνα Νικολάου: Το

Η Ματίνα Νικολάου, το κορίτσι του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή, έκανε στα μαλλιά της, την πιο τρομερή αλλαγή. Ακολούθησε μια από τις πιο αγαπημένες τάσεις σε χρώμα και απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις. Άλλαξε όλο το πρόσωπό της, αφού την φωτίζει.

Μπορεί η τηλεοπτική «Βάνια» να έχει ένα φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και να κάνει πράγματα που αγαπάει, αλλά και να περνάει χρόνο με την οικογένεια της.

Αυτή την φορά ωστόσο, η Ματίνα Νικολάου πριν την δούμε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνιση της και συγκεκριμένα, στα μαλλιά της. Η ίδια επισκέφτηκε τον κομμωτή της και άλλαξε το χρώμα της.

Μάλιστα, η Ματίνα Νικολάου έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο της hair look.

«Με έκανε να μου αρέσει να φροντίζω τα μαλλιά μου!!!! Τα «γιάτρεψε»και τώρα απολαμβάνουμε μαζί το αποτέλεσμα!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Να πούμε πως ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στο Καλό Μεσημεράκι, αφού η τηλεοπτική «Βάνια» έφαγε τούμπα on air. Δείτε το στιγμιότυπο.

Ματίνα Νικολάου μαλλιά κορίτσι Νίκου Μουτσινά

Ματίνα Νικολάου: Το "κορίτσι" του Νίκου Μουτσινά συγκλονίζει " Η καρδιά..."

Το "κορίτσι" του Νίκου Μουτσινά, Ματίνα Νικολάου, συγκλονίζει με την ανάρτηση της. «Μου αρέσει πολύ που η καρδιά υπαγορεύει,που η φαντασία γράφει και που το πνεύμα διορθώνει» έγραψε στην φωτογραφία με τον γιο της.

Η Ματίνα Νικολάου είναι αρκετά ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το βράδυ της Τρίτης, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια selfie που έβγαλε με τον γιο της, Παναγιώτης, στο σπίτι τους.

Στη φωτογραφία η "Βάνια" κοιτά τρυφερά τον γιο της, ο οποίος είναι πια 12 ετών, ενώ εκείνος κάνει μια γκριμάτσα, βγάζοντας τη γλώσσα του, πριν λίγες ημέρες ωστόσο έκανε και μια ανάρτηση με τον Νίκο Μουτσινά που έγινε viral. Δείτε γιατί

«Μου αρέσει πολύ που η καρδιά υπαγορεύει,που η φαντασία γράφει και που το πνεύμα διορθώνει… #mylove #heismyhero», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.