Νίκος Μουτσινάς και Ματίνα Νικολάου έκαναν χαμό - Το βίντεο που έγινε viral

Εσείς το έχετε δει; Θα «λιώσετε» από τα γέλια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μουτσινάς και Ματίνα Νικολάου έκαναν χαμό - Το βίντεο που έγινε viral

Viral έγινε ο Νίκος Μουτσινάς και η καλή του φίλη και συνεργάτης του στην εκπομπή και στο θέατρο, Ματίνα Νικολάου. Είδαμε ένα βίντεο τους που είναι έπος και έκανε χαμό στο Instagram. Τα likes έπεσαν βροχή, όπως και τα σχόλια.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» είναι λάτρης των social media, αφού του αρέσει να επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς του φίλους. Συχνά τον έχουμε δει να μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα του. Ενώ, δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχει δείξει και τις μεγάλες του αγάπες που είναι τα τρία κατοικίδια του. Τα δυο σκυλιά του και η μια του γατούλα.

Ωστόσο, αυτό το βίντεο που είδαμε και έγινε viral δεν είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του Νίκου Μουτσινά, αλλά από τον λογαριασμό της εκπομπής του ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, μαζί με την Ματίνα Νικολάου, τράβηξαν ένα βίντεο, το οποίο έχει γίνει challenge στα social media.

Πιο συγκεκριμένα έκαναν το «flip the switch» challenge που έχει γίνει trend και στο εξωτερικό.

Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται πως έχει πάθει... εμμονή με το Tik tok, αφού δεν σταματάει να ανεβάζει επικά βιντεάκια που δημιουργεί. Δείτε τον εδώ σε μια στιγμή έπος μέσα από το σπίτι του.

Viral ο Νίκος Μουτσινάς, εκτός το βίντεο με την Ματίνα Νικολάου, έγινε με το βίντεο που έκανε την «Μπία» από τις Σαββατογεννημένες

Ο Νίκος Μουτσινάς εκτός από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ασχολείται και με μια άλλη διαδικτυακή πλατφόρμα. Το Tik Tok! Όπου ο κάθε ένας μπορεί να φτιάξει το δικό του βίντεο με λόγια αλλά και ήχους από αγαπημένες σειρές, τραγούδια, αλλά και viral στιγμές.

Ο Νίκος Μουτσινάς λοιπόν επέλεξε να κάνει την «Μπία» από την αγαπημένη σειρά του Mega «Σαββατογεννημένες» και με το απίστευτο ταλέντο του το πήγε σε άλλο. λέβελ!

Δείτε και μόνοι σας: