Ποιο Κωνσταντίνου και Ελένης; Η Ράντου σε νέα σειρά στον ΑΝΤ1

Θα φέρει τα πάνω κάτω στα μηχανάκια της τηλεθέασης

Η Ελένη Ράντου μπορεί να έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ελληνικές σειρές όμως σε μια έμεινε αξέχαστη στο τηλεοπτικό κοινό κι αυτή δεν είναι άλλη από το "Κωνσταντίνου και Ελένης". Μετά από την επιτυχία που σημείωσε στη συγκεκριμένη σειρά, ετοιμάζεται να επανέλθει στην συχνότητα του ΑΝΤ1 με κάτι πολύ νέο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση να συμμετέχει σε μια σειρά που είναι ακόμα στα... σκαριά αλλά προετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα της την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και για την οποία έχουν πέσει πολλά ονόματα σεναριογράφων στο τραπέζι, μεταξύ των οποίων το δίδυμο Σάρα Γανωτή – Νίκος Σταυρακούδης οι οποίοι υπογράφουν σεναριακά και την «Εργαζόμενη Γυναίκα» με την Ελένη Ράντου, που αυτόν τον καιρό κρατά την prime time του καναλιού του Αμαρουσίου.

Expand player

Ποια η σειρά που θα πρωταγωνιστήσει η Ελένη Ράντου και θα χτυπήσει κόκκινο σε τηλεθέαση όπως το Κωνσταντίνου και Ελένης

Πρόκειται για μία διασκευή της ισπανικής κωμικής σειράς «La Famiglia», τη σκηνοθεσία της οποίας λέγεται πως θα αναλάβει ο Βασίλης Θωμόπουλος, χωρίς τίποτα να έχει «κλειδώσει» ακόμα.

Την είσοδο της σειράς αυτής στην ελληνική τηλεόραση σας την είχε αποκαλύψει πρώτο το Youweekly.gr πριν από αρκετό καιρό - δείτε εδώ το αποκλειστικό ρεπορτάζ. Το συγκεκριμένο project θα πάρει την θέση του Γυναίκα χωρίς Όνομα στον ΑΝΤ1 το οποίο φέτος θα ρίξει τίτλους τέλους.

Λίγα λόγια για τη νέα αυτή σειρά του ΑΝΤ1

α μέλη της εν λόγω οικογένειας μένουν σε ένα υπέροχο σπίτι στην πόλη, όλοι οι προηγούμενοι ένοικοι του οποίου έχουν χωρίσει, θέλοντας, λοιπόν, να γλιτώσουν από την «κατάρα» του, αποφασίζουν να επισκέπτονται έναν σύμβουλο – ψυχαναλυτή, στον οποίο θα παρουσιάζουν την καθημερινότητα τους και εκείνος θα τους δίνει συμβουλές, έτσι ώστε να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν όσα τους βασανίζουν.Καθοριστικό ρόλο σε όλα αυτά παίζουν ο πατέρας και η μητέρα. Τι τους προβληματίζει-, Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην ανατροφή των έφηβων κοριτσιών τους, τα προβλήματα που πρέπει να ξεπεράσουν σε σχέση με τον νεότερο γιο τους, ένα νεογέννητο μωρό, η κρίση των 40 του πατέρα, οι έντονες τριβές στη σχέση τους, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, μιας και το μεγαλύτερο ηλικιακά μέλος της οικογένειας είναι μία αξιολάτρευτη γιαγιά.

Έτσι, μέσα από τις συνεδρίες «εισχωρούμε» στη ζωή τους και παρακολουθούμε πώς βιώνουν τις αλλαγές που προκύπτουν, τις διαφωνίες που αναπτύσσονται, αλλά και τις όμορφες στιγμές που μοιράζονται ως άνθρωποι της διπλανής πόρτας – στιγμές οι οποίες θυμίζουν τις δικές μας οικογένειες, καθώς και τις εμπειρίες μας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Τσακίζει" κόκκαλα με την ανάρτησή της η Ελένη Ράντου

H Ελένη Ράντου και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ποζάρουν μαζί και το Instagram τους αποθεώνει