Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τον ΣΚΑΪ

Γεμάτη υπερηφάνεια η παρουσιάστρια

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη θέλησε να κάνει μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση προκειμένου να ανακοινώσει μία μεγάλη επιτυχία του ΣΚΑΪ, η οποία έδειξε πως την έκανε πραγματικά πολύ περήφανη.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην οικογένεια του ΣΚΑΪ και για το λόγο αυτό, χρησιμοποιεί πολλές φορές τον λογαριασμό της, προκειμένου να μιλήσει για τις επιτυχίες του καναλιού του Φαλήρου.

Expand player

Για το λόγο αυτό, σήμερα, η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε σε ένα Insta Story της, ένα άρθρο το οποίο αναφέρεται σε ακόμα μία πρωτιά που κατέκτησε ο ΣΚΑΪ. Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες, η κάμερα τους απαθανάτισε και στην θάλασσα, με την παρουσιαστρια να φορά ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό. Δείτε τις paparazzi φωτογραφίες.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη για τον ΣΚΑΪ

«Στην κορυφή της προτίμησης του ελληνικού κοινού βρίσκεται ο όμιλος ΣΚΑΪ σύμφωνα με την έκθεση του Δημοσιογραφικού Ινστιτούτου του Reuters σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης για το 2020.

Συγκεκριμένα, ο ΣΚΑΪ (τηλεόραση και ραδιόφωνο) βρίσκεται πρώτος στην προτίμηση του κοινού για την ενημέρωσή του. Το 38% δηλώνει ότι παρακολουθεί τις ειδήσεις από τα μέσα του ΣΚΑΪ περισσότερες από τρεις φορές την εβδομάδα και το 55% τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα», έγραφε το άρθρο που κοινοποίησε η Σία Κοσιώνη.

Τις προάλλες, ο φακός του YouWeekly.gr "τσάκωσε" τη Σία Κοσιώνη σε βόλτα με τον γιο της

Η παρουσιάστρια έχει τεράστια αδυναμία στον μικρό Δήμο, καρπό του έρωτα της με το σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη. Είναι κύρια προτεραιότητα της, για αυτό και με το που φεύγει από το κανάλι, τελειώνοντας με όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, του αφιερώνεται.

Τώρα που ο καιρός είναι φουλ καλοκαιρινός, οι δυο τους απολαμβάνουν τις βόλτες τους στο κέντρο της Αθήνας. Πριν από μερικές ημέρες, η κάμερα τους «τσάκωσε» σε βόλτα τους με το καρότσι. Μάλιστα, η Σία Κοσιώνη δεν δίστασε να σταματήσει για να συνομιλήσει με γνωστούς της.

Πιο χαλαρή από ποτέ, φορώντας φόρμα, χωρίς μακιγιάζ και ατημέλητα μαλλιά, απόλαυσε κάθε λεπτό με το γιο της.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη στο καμαρίνι του ΣΚΑΙ - Βάφεται με μάσκα

Εκτός σπιτιού Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης - Φωτογραφία ντοκουμέντο