Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη στο καμαρίνι του ΣΚΑΙ - Βάφεται με μάσκα

Η εικόνα πριν το δελτίο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Σίας Κοσιώνη στο καμαρίνι του ΣΚΑΙ - Βάφεται με μάσκα

Η Σία Κοσιώνη τηρεί όλα τα μέτρα και φροντίζει ώστε το ίδιο να κάνουν και οι υπόλοιποι γύρω της. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία από το καμαρίνι του ΣΚΑΙ, όπου φαίνεται πως βάφεται με μάσκα από την στενή της συνεργάτιδα.

Από την στιγμή που προχωράμε στο επόμενο στάδιο της πανδημίας, η κυβέρνηση τόνισε πως πρέπει να τηρήσουμε από Δευτέρα το σχέδιο ΧΑΜ, το οποίο φαίνεται πως ακολουθεί και η Σία Κοσιώνη μαζί με τους συνεργάτες της από τώρα.

Η φωτογραφία ντοκουμέντο της Σίας Κοσιώνη

Συγκεκριμένα η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, ανέβασε μια φωτογραφία από τα backstage της ετοιμασίας της λίγο πριν το δελτίο, όπου φαίνεται πως η μακιγιέρ της χρησιμοποιεί μάσκα την ώρα που την ετοιμάζει να βγει στον αέρα.

Σία Κοσιώνη καμαρίνι ΣΚΑΙ βάψιμο μάσκα

Το μήνυμα της Σίας Κοσιώνη λίγο μετά την ανακοίνωση «βόμβα» του σταθμού

Μετά την ανακοίνωση «βόμβα» που έκανε ο τηλεοπτικός σταθμού του ΣΚΑΙ, η Σία Κοσιώνη έστειλε το μήνυμα της, μέσα από το λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Συγκεκριμένα, αφορούσε την νέα εκπομπή που θα μεταδοθεί αυτή την Κυριακή στις οθόνες μας.

Παρουσιάστρια θα είναι όπως έγινε γνωστό η ίδια. Η εκπομπή αυτή δεν θα γυριστεί σε στούντιο με καλεσμένους αλλά με skype για συνεντεύξεις και μηνύματα και θα πραγματοποιήσει εξωτερικό γύρισμα. Ο σταθμός θα τιμήσει τους ήρωες της καραντίνας, τους ήρωες πίσω από τις μάσκες.

Η Σία Κοσιώνη, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να κάνει και η ίδια γνωστό το γεγονός αυτό με μια ανάρτηση που πραγματοποίησε στα stories της. «Αυτή την Κυριακή λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ», έγραψε στην ανάρτηση της η παρουσιάστρια.

Σία Κοσιώνη ΣΚΑΙ εκπομπή

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή θα μιλήσουν αγαπημένοι καλλιτέχνες. Μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν οι Γιώργος Νταλάρας, Δήμητρα Γαλάνη, Σάκης Ρουβάς, Πύρρος Δήμας, Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιάννης Μπέζος, Νίκος Αλιάγας (Φαμπιάν και Αμίρ), Μιμή Ντενίση, Δημήτρης Νανόπουλος,

Κατερίνα Στεφανίδη, Γιάννης Κότσιρας, Κωστής Μαραβέγιας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Έλενα Παπαρίζου, Μέλισσες, Μαρία Σάκκαρη, Αλκυόνη Παπαδάκη, Ανδρέας Γεωργίου, Πέμη Ζούνη, Βικτόρια Χίσλοπ, Kωνσταντίνος Δασκαλάκης, Γεώργιος Μπαμπινιώτης, Μίμης Πλέσσας, Γιάννης Σμαραγδής, ONIRAMA, Ρένα Μόρφη,Τάμτα.

Για την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ ωστόσο, πριν από μερικές ημέρες, είχαν «σκάσει» πολύ ευχάριστα νέα τα οποία και μπορείτε να δείτε και εσείς εδώ.