Ευχάριστα νέα για τη Σία Κοσιώνη

Μόλις έγινε γνωστό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για τη Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη είναι μια από τις καλύτερες παρουσιάστριες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ελληνική τηλεόραση και σύμφωνα με τα εξαιρετικά νούμερα που σημειώνει στον ΣΚΑΙ τα νέα είναι πολύ ευχάριστα.

Σε μια μάχη γιγάντων καθημερινά προσπαθεί να επιβιώσει η Σία Κοσιώνη κι όπως φαίνεται το κάνει με απόλυτη επιτυχία αφού παρά το γεγονός πως ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει και τα νούμερα τηλεθέασης των ενημερωτικών εκπομπών καθώς όπως φαίνεται το τηλεοπτικό κοινό έχει κουραστεί να παρακολουθεί τις δυσάρεστες εξελίξεις και ψάχνει προγράμματα με πιο ψυχαγωγικό ύφος, εκείνη στέκεται με πολύ καλά νούμερα για την περίοδο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, μπορεί την Παρασκευή το βράδυ να μην βγήκε πρώτη στη ζώνη της αλλά σημείωσε ένα εξαιρετικό ποσοστό 113 στο δυναμικό κοινό και κατάφερε να λάβει μια θέση στην πρώτη τριάδα.

Δελτία ειδήσεων

  • ΑΝΤ1: News, 11,0
  • ALPHA: Νews, 15,0
  • STAR: News, 15,2
  • ΣΚΑΙ: News, 11,3
  • OPEN: News, 5,4
  • Mega: Mega γεγονότα 7,8

Η Σία Κοσιώνη έχει δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει και στις πιο δύσκολες καταστάσεις με απόλυτη επιτυχία καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ήταν από τους λίγους δημοσιογράφους που όταν έσκασε η πανδημία στην χώρα μας στάθηκε στον σταθμό του Φαλήρου βράχος και δέχτηκε να κάνει και έκτακτες εκπομπές για να ενημερώνει τον κόσμο για το τι συμβαίνει.

Δεν φοβήθηκε τον ιό κι ακόμα κι αν τον φοβήθηκε αποφάσισε να παλέψει για το κοινό καλό, κι αυτό φαίνεται πως ο κόσμος το σεβάστηκε αφού την ακολουθεί στα βήματά της καθημερινά και θέλει να ενημερώνεται από εκείνη για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Ωστόσο, παρά το γεγονός πως στα επαγγελματικά της διανύει μια πολύ έντονη περίοδο δεν ξεχνάει ποτέ την οικογένειά της. Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr την πέτυχε σε βόλτα με τον γιο της. Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες εδώ