Εκτός σπιτιού Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Που πήγαν με το γιο τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτός σπιτιού Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Με αφορμή την Πρωτομαγιά και τον καλό καιρό η Σία Κοσιώνη με τον σύζυγο της, Κώστα Μπακογιάννη και το γιο τους βγήκαν για μια βόλτα εκτός σπιτιού. Μάλιστα, η δημοσιογράφος, δημοσίευσε και μια φωτογραφία ντοκουμέντο από τον περίπατο τους.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για το γιο του και περνάνε όλοι μαζί αρκετές ώρες την ημέρα. Μπορεί να βρισκόμαστε σε καραντίνα, ωστόσο όταν θέλουν να βγουν για μια γρήγορη βόλτα, στέλνουν το κατάλληλο μήνυμα στο 13033.

Η Σία Κοσιώνη, όπως και ο Κώστας Μπακογιάννη, ακολουθούν όλες τις οδηγίες που έχουν δώσει οι αρμόδιοι φορείς για την προστασία της υγείας μας από τον κορωνοϊό. Ενώ, μέσα από αναρτήσεις τους από την αρχή της εξάπλωσης με αναρτήσεις τους προέτρεπαν τους διαδικτυακούς τους φίλους να κάνουν το ίδιο.

Έχοντας περάσει το Πάσχα τους μέσα στο σπίτι, ενώ λίγες ήταν οι βόλτες και αυτές πάντα βάση νόμου, το ίδιο κάνουν και σήμερα, πρωτομαγιά. Την αποκάλυψη έκανε η δημοσιογράφος, Σία Κοσιώνη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μπορεί καθημερινά να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, ωστόσο όταν φεύγει από το κανάλι, όλη η ημέρα της είναι αφιερωμένη στο γιο της. Και τώρα που είναι σε αυτοπεριορισμό, προσπαθεί να περάσει μαζί του όσο πιο όμορφα μπορεί την ώρα τους.

Σήμερα, η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννη, έχοντας βρει λίγο ελεύθερο χρόνο πήραν το γιο τους και πήγαν για ένα γρήγορο περίπατο. Πάντα βέβαια ακολουθώντας τις οδηγίες της Κυβέρνησης.

Η φωτογραφία ντοκουμέντο της Σίας Κοσιώνη

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια πολύ τρυφερή φωτογραφία της. Πόζαρε έχοντας στα χέρια της μερικές κατακόκκινες παπαρούνες και ευχήθηκε «καλό μήνα».

«Παπαρούνες για φέτος! Καλή Πρωτομαγιά!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης της, η Σία Κοσιώνη.