Η Σία Κοσιώνη μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε μοναδικά Πασχαλινά αυγά

Δείτε τα αποτελέσματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Σία Κοσιώνη μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε μοναδικά Πασχαλινά αυγά

Και όμως η Σία Κοσιώνη μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε μοναδικά Πασχαλινά αυγά και μάλιστα έσπευσε να δείξει τα αποτελέσματα στους ακόλουθούς της. Εσείς τα είδατε;

Η παρουσιάστρια μπορεί να μένει και η ίδια στο σπίτι της και να έχει σταματήσει τις άσκοπες μετακινήσεις όπως όλοι μας, με σκοπό να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Ωστόσο, η δουλειά της, την θέλει να πηγαίνει καθημερινά στο studio του ΣΚΑΙ.

Η ίδια μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης μαζί με τους συνεργάτες της για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον κορωνοϊό, ωστόσο αυτή τη φορά βρέθηκε πρώτη στην κουζίνα έτσι ώστε να τηρήσει την παράδοση και να βάψει κόκκινα αυγά.

Η Σία Κοσιώνη μπήκε στην κουζίνα - Δείτε τα Πασχαλινά αυγά της που έριξαν το instagram

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και σύζυγος του Δημάρχου Αθηναίων εκμεταλλεύτηκε ένα από τα σύντομα διαλείμματα από τις επάλξεις της ενημέρωσης για να περάσει λίγο χρόνο στην κουζίνα και να απολαύσει την “καραντίνα” της.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ ανέφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, “Βάψαμε και φέτος τα αυγουλάκια μας! Και μαζί το μισό σπίτι… Και του χρόνου!”.

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα η δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να κάνει έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να μένουν μέσα στα σπίτι τους για να βοηθήσουν στον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού. Μάλιστα, στην ανάρτηση της αναφέρθηκε και στην δική της υγεία, τώρα που βρίσκεται εκτός σπιτιού και έχει έρθει σε επαφή με πολλούς συνεργάτες της.

Οι βόλτες εκτός σπιτιού

Η Σία Κοσιώνη και πριν από λίγες ημέρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία από την βόλτα τους. Μαμά και γιος φόρεσαν τα αθλητικά τους και έκαναν τον περίπατο τους.

«Ένα χαλικάκι, δύο χαλικάκια, τρία χαλικάκια, τέσσερα χαλικάκια, πέντε χαλικάκια... Υπομονή θέλει. Δεν είναι ατελείωτα. Θα τα μετρήσουμε!», έγραψε η παρουσιάστρια στην λεζάντα της φωτογραφίας της.