Τι συμβαίνει πίσω από το δελτίο του ΣΚΑΙ με την Σία Κοσιώνη;

Τι ανέφερε για την υγεία της ενώ συνεχίζει να κάνει κανονικά τις εκπομπές της για να ενημερώνει τον κόσμο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τι συμβαίνει πίσω από το δελτίο του ΣΚΑΙ με την Σία Κοσιώνη;

Η Σία Κοσιώνη με μια ανάρτηση της, αποκάλυψε τι συμβαίνει πίσω από το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ τώρα που συμβαίνουν όλα αυτά τα γεγονότα με τον φονικό ιό κορωνοϊό. Ενώ, αναφέρθηκε και στην υγεία της, αφού συνεχίζει να κάνει κανονικά τις εκπομπές της για να ενημερώνει τον κόσμο.

Η παρουσιάστρια μπορεί να μένει και η ίδια στο σπίτι της και να έχει σταματήσει τις άσκοπες μετακινήσεις με σκοπό μα περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Ωστόσο, η δουλειά της, την θέλει να πηγαίνει καθημερινά στο studio του ΣΚΑΙ για να ενημερώνει τον κόσμο για όλα τα τελευταία γεγονότα.

Μπορεί σχεδόν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές, κυρίως του ΣΚΑΙ και του ΑΝΤ1 να έχουν κατεβάσει ρολά, ωστόσο ο ενημερωτικές συνεχίζουν κανονικά να μεταδίδουν όλες τις εξελίξεις και να ενημερώνουν όπως είπαμε τον κόσμο για τα όσα συμβαίνουν.

Η Σία Κοσιώνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να κάνει έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να μένουν μέσα στα σπίτι τους για να μην κολλήσουν κορωνοϊό και με την σειρά του κολλήσουν και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Όπως κάνει και η ίδια και έχουμε δει μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη. Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην δική της υγεία, τώρα που βρίσκεται εκτός σπιτιού και έχει έρθει σε επαφή με πολλούς συνεργάτες της.

Η αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη για το τι συμβαίνει πίσω από το δελτίο του ΣΚΑΙ

«Θέλω να ξέρετε ότι στον ΣΚΑΙ δίνουμε μια αληθινή μάχη, επιστρατευοντας μια σειρά από μέτρα, τεχνολογικά εργαλεία και μεθόδους, για να είμαστε όλοι καλά και να μπορούμε να είμαστε δίπλα σας όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο. Προσέξτε τους εαυτούς σας και τους δικούς σας, μείνετε σπίτι κι εμείς θα σας κρατάμε συντροφιά και θα σας ενημερώνουμε για όλα όσα θέλετε να ξέρετε μέσα από την τηλεόραση σας. Θέλω να μου στέλνετε τις ερωτήσεις σας, τις απορίες σας. Για όλα. Θα τις μεταφέρω κάθε βράδυ στους ειδικούς για να έχετε απαντήσεις. Για όσο τουλάχιστον είμαι υγιής κι εγώ! Και μην ξεχνάτε: Στο τέλος θα πάνε όλα καλά!», έγραψε αναλυτικά στην ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.