Θα «λιώσετε» - Η Σία Κοσιώνη φωτογράφισε τον Κώστα Μπακογιάννη με το γιο τους στο σπίτι

Η πιο τρυφερή στιγμή μπαμπά και γιου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα «λιώσετε» - Η Σία Κοσιώνη φωτογράφισε τον Κώστα Μπακογιάννη με το γιο τους στο σπίτι

Ο Κώστας Μπακογιάννης, μπορεί να έχει ένα αυξημένο καθημερινό επαγγελματικό πρόγραμμα, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο και για τον γιο του. Μάλιστα, τώρα που #μένουμε_σπίτι (Όπως είναι το hashtag στα social media για τον κορωνοϊό) η Σία Κοσιώνη τους φωτογράφισε σε μια πολύ τρυφερή στιγμή που θα σας κάνει να «λιώσετε».

Το ζευγάρι έχει τεράστια αδυναμία στο γιο του, ο οποίος είναι κύρια προτεραιότητα του. Πάντα βρίσκουν χρόνο για τον μικρό, ενώ όταν τελειώνουν τις υποχρεώσεις τους και επιστρέφουν σπίτι, η ημέρα είναι αφιερωμένη σε εκείνον.

Πριν λίγες ώρες, η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία των τριών τους όπου είχαν κάτσει στον καναπέ και χαλάρωναν.

Κώστας Μπακογιάννης γιος

Από την άλλη ο Κώστας Μπακογιάννη, δημοσίευσε μια φωτογραφία από μια πολύ τρυφερή στιγμή με τον γιο του, γράφοντας στην λεζάντα «Εναλλακτικοί τρόποι γυμναστικής στο σπίτι.#μένουμε_σπίτι».

Σία Κοισώνη Κώστας Μπακογιάννης

Να πούμε πως πριν από λίγες ημέρες, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Σία Κοσιώνη εντελώς άβαφη σε βόλτα με το γιο της.

Ο γιος της Σίας Κοσιώνη μεγάλωσε πολύ - Έχει το στιλ του Κώστα Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη είναι πάνω από όλα μανούλα και ο γιος της είναι η προτεραιότητά της. Ο μπόμπιρας, μεγάλωσε πολύ και έχει το στιλ του Κώστα Μπακογιάννη. Η παρουσιάστρια βρέθηκε στο Μουσείο Φυσικής ιστορίας και όλοι κοίταγαν τον κούκλο Μπακογιάννη junior!

Η στιλάτη μανούλα, του είχε φορέσει μια φόρμα σε γκρι και ένα κόκκινο φουτεράκι σε άψογο χρωματικό συνδυασμό. Τόσο η Σία Κοσιώνη, όσο και ο Κώστας Μπακογιάννης φημίζονται για το καλό τους γούστο και ο γιος τους δεν θα μπορούσε να υστερεί.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ φωτογράφισε τον μικρούλη και το Instagram πήρε φωτιά, αφού η ανάρτηση σάρωσε σε likes! Πάντως το κόκκινο πρέπει να είναι το αγαπημένο της χρώμα, μιας και η ίδια είχε φορέσει τουαλέτα στο εν λόγω χρώμα και είχε πάρει από εμάς 10άρι!

«Θέλει λίγη φαντασία! #kids #playing #ecology #plastic #plasticpollution #plasticfree #fantasy #happy #saturday», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Σία Κοσιώνη: