Η βόλτα της Σίας Κοσιώνη με το γιο της - Εντελώς άβαφη και απλή

Ο μικρός έκλεψε την παράσταση με τα νάζια του

Η βόλτα της Σίας Κοσιώνη με το γιο της - Εντελώς άβαφη και απλή

Εντελώς άβαφη και άκρως απλή, λιτή και απέριττη εμφανίστηκε σε εμπορικό κέντρο η Σία Κοσιώνη έχοντας μαζί τον γιο της. Ο φωτογράφος μας βρέθηκε εκεί και την απαθανάτισε.

Μαμά πολλών ταχυτήτων! Μέσα στο άγχος και την πίεση της καθημερινότητας με τις υποχρεώσεις της στο κεντρικό δελτίων ειδήσεων του ΣΚΑΪ, η Σία Κοσιώνη τρέχει για να τα προλάβει όλα, με το YOU να τη συναντάει επί το έργον. Συντροφιά της πάντα ο μικρός Δημοσθένης, ο γιος που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, στον οποίο η ανκοργούμαν έχει χαρακτηριστική αδυναμία και δεν την κρύβει.

Σία Κοσιώνη άβαφη

Αυτή τη φορά τους συναντήσαμε την περασμένη Παρασκευή, λίγες ώρες πριν από το κεντρικό δελτίο, σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και συγκεκριμένα σε κατάστημα με είδη διακόσμησης, αφού ο Δήμος, όπως τον φωνάζουν χαϊδευτικά οι γονείς του, μεγαλώνει και κατά συνέπεια θα αλλάξει διακόσμηση στο παιδικό του δωμάτιο. Βέβαια, η επίσκεψη της Σίας Κοσιώνη εκεί ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων μπορεί να κρύβει και έναν άλλο σκοπό, αφού σε λιγότερο από έναν μήνα έχει γενέθλια ο σύζυγός της και δεν αποκλείεται να πήρε ιδέες για το δώρο που θα του κάνει στις 16 Μαρτίου.

Έτοιμη για ένα δεύτερο παιδί η Σία Κοσιώνη;

Επιτυχημένη στην επαγγελματική της ζωή, αλλά πάνω από όλα μαμά! Η Σία Κοσιώνη έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά και όσοι την γνωρίζουν καλά, ξέρουν πόσο ο γιος της της άλλαξε την ζωή και την κοσμοθεωρία, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο πολύ σύντομα να του χαρίσει και ένα... αδερφάκι, παρ'όλο που στο πρόσφατο παρελθόν το αρνιόταν συστηματικά. "Καθίστε, βρε παιδιά, και θα δούμε", φέρεται να λέει χαριτολογώντας σε όλους όσους της εύχονται σύντομα να κάνει ένα δεύτερο παιδί.

Ωστόσο, πρόσφατα βρέθηκε στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για τα συναισθήματά της προς τον Κώστα Μπακογιάννη και το πόσο ερωτευμένη είναι μαζί του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ