Ελένη Χατζίδου: Η κάμερα βρέθηκε στην πρόβα νυφικού της και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της

Οι καλεσμένοι, η βάφτιση της κορούλας της και το νυφικό

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου λίγους μήνες μετά τον ερχομό της κορούλας το θα παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο και οι πρόβες νυφικού για την παρουσιάστρια ξεκίνησαν. Η κάμερα της εκπομπής την συνάντησε και αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες.

Το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις 19 Σεπτεμβρίου και έτσι θα ενώσουν τις ζωές τους. Μάλιστα, την ίδια ημέρα θα βαφτίσουν και την κόρη τους.

Expand player

Η Ελένη Χατζίδου έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για τον γάμο και οι πρόβες νυφικούς είναι πολλές, μέχρι να βγει το τελικό αποτέλεσμα.

Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

«Δεν ήρθαμε με τον Ετεοκλή στην πρόβα νυφικού, είπαμε να κρατήσουμε και κάτι. Τα λέμε όλα μεταξύ μας και τα μοιραζόμαστε και με τον κόσμο και μας αρέσει η επικοινωνία με τον κόσμο αλλά τουλάχιστον το νυφικό μου να το κρατήσω να το δει ο Ετεοκλής εκείνη την ημέρα και ο κόσμος που θα το δει από τις φωτογραφίες μας. Ο γάμος θα είναι κλειστός, θα είναι λίγα άτομα. Θα είναι πάρα πολλοί φίλοι μας, συγγενείς, άνθρωποι που ξέρουμε ότι μας αγαπάνε και τους αγαπάμε, που μας έχουν στηρίξει πάρα πολύ. Θα το κάνουμε στο πιο μαζεμένο και μετά θα κάνουμε ένα γλέντι για όλους.

Χαιρόμαστε πάρα πολύ, θέλουμε να το ζήσουμε, θέλουμε να βαφτίσουμε το παιδάκι μας γιατί θα κάνουμε και την βάφτιση μαζί. Θα το κάνουμε όλο όπως πρέπει, σύμφωνα με την θρησκεία μας. Όταν έγινε η πρόταση για την εκπομπή, φοβήθηκα πως θα τα προλάβω όλα, αλλά είναι μια ευκαιρία και ήθελα να το κάνω. Ο μπαμπάς μου θα με συνοδεύσει στην εκκλησία και έχω βρει και το τραγούδι που θα χορέψουμε. Θέλω να είναι η καλύτερη βραδιά της ζωής μας», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Ευχάριστα τα νέα ωστόσο, δεν είναι μόνο για την προσωπική τους ζωή, αλλά και στα επαγγελματικά τους. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ξεκινάνε τη δική τους εκπομπή στο Opentv.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Δέχτηκαν μήνυμα από τον Γιώργο Μαζωνάκη! Τι συνέβη;

Αποκάλυψη Happy Day: Άγριος καυγάς στο Open! Πρωταγωνιστές Ετεοκλής Παύλο και Ελένη Χατζίδου με γνωστό παρουσιαστή