Είναι οριστικό! Ξεκινάει η εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στο OPENtv

Το επιβεβαίωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι οριστικό! Ξεκινάει η εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στο OPENtv

Είναι πλέον οριστικό για το OPENtv η νέα εκπομπή που έρχεται για το καλοκαίρι. Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου ξεκινάει στο κανάλι και το επιβεβαίωσε ο συνεργάτης που θα βρίσκεται στο πλευρό τους.

Το ζευγάρι για πρώτη φορά θα ασχοληθεί με το χώρο της παρουσίασης. Ωστόσο, στην ομάδα θα βρίσκονται έμπειρα πρόσωπα που θα τους καθοδηγούν.

Την επιβεβαίωση για το νέο τους επαγγελματικό βήμα, έκανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και τη δημοσιογράφο, Φωτεινή Πετρογιάννη.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως μαζί με την Ελένη Χατζίδου, τον Ετεοκλή Παύλου και τη σύζυγό του, Νάταλι Κακκάβα. Τα ηνία μάλιστα, θα τα έχει ο ίδιος λόγω... του ότι είναι μεγαλύτερος.

Γρηγόρης Γκουντάρας Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου εκπομπή

Να σημειώσουμε πως σήμερα ο φακός του YouWeekly.gr "συνέλαβε" το αγαπημένο ζευγάρι μαζί με την κόρη του. Δείτε τους εδώ!

Ελένη Χατζίδου: Με τον Ετεοκλή Παύλου έκαναν χαμό στο Opentv με την εμφάνιση τους στο J2us

Δολοφόνος ήταν το σακάκι που φορούσε στο χθεσινό επεισόδιο του Just the 2 of us, ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου δεν δίστασε να αποκαλύψει το παράπονο της, καθώς όπως είπε αν τον αγκάλιαζε θα είχαν ατύχημα.

Το ζευγάρι το βράδυ του Σαββάτου 20/6, είχε την πιο εντυπωσιακή σκηνική παρουσία και εμφάνιση, καθώς επέλεξαν μοναδικά looks που απέσπασαν πολλά σχόλια από τους τέσσερις κριτές.

Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ερμήνευσαν επί σκηνής το «Αγαπώ σημαίνει» του Γιώργου Μαζωνάκη. Ωστόσο, τα περισσότερα θετικά σχόλια πήρε ο Ετεοκλής Παύλου, όχι τόσο για την φωνή του, αλλά για την εμφάνιση του.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου J2US εμφάνιση

Στο πέτο του, είχαν προσθέσει αληθινά κομμάτια καθρέφτη, για αυτό μάλιστα το λόγο παραπονέθηκε η Ελένη Χατζίδου, καθώς όπως ανέφερε την εμπόδιζαν να τον αγκαλιάσει καθώς μπορεί και να είχε ατύχημα. Δείτε ωστόσο, τις στιγμές ευτυχίας στο σπίτι τους. Τι συνέβη;