Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Ημέρα γιορτής!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν στο σπίτι τους η Ελένη Χατζίδου, μιας και σήμερα, έχει τα γενέθλιά του ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος κλείνει τα 30α του χρόνια. Μάλιστα, η αγαπημένη του σύζυγος θέλησε να του ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο.

Το ζευγάρι δείχνει πως απολαμβάνει το κάθε λεπτό που περνάει ο ένας στο πλευρό του άλλου και όχι άδικα. Και οι δύο είναι τρελά ερωτευμένοι και περιμένουν πως και πως τον θρησκευτικό τους γάμο ο οποίος θα γίνει σε λίγο καιρό.

Ο Ετεοκλής Παύλου, έκλεισε σήμερα τα 30 και για το λόγο αυτό, η Ελένη Χατζίδου έσπευσε να του στείλει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα για να του ευχηθεί «χρόνια πολλά».

Μιας και λέμε ωστόσο γι΄αυτό το υπέροχο ζευγάρι, πρέπει οπωσδήποτε να μάθετε τα νέα για την εκπομπή που θα κάνουν μαζί. Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες.

Το μήνυμα που έστειλε η Ελένη Χατζίδου για τα γενέθλια του Ετεοκλή Παύλου

«Αυτός είναι ο δικός μου ήρωας… Και πόσο τυχερή είμαι που είναι ο άντρας που θα ζήσω μαζί του για μια ολόκληρη ζωή και ο πατέρας της κόρης μου θα τη μεγαλώσει με αρχές κ αξίες. Αυτός λοιπόν ο υπέροχος άντρας σήμερα γίνεται 30 χρόνων!

Ναι ναι τον μεγάλωσα στα χέρια μου. Χρόνια σου πολλά άγγελε μου! Μας κάνεις περήφανους κάθε μέρα. Σ’ αγαπάμε πολύ! Ελένη-Μελίτα Δήμητρα»

Ο Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου, εντυπωσίασαν στη σκηνή του J2US

Οι δυο τους έχουν αποδείξει ότι είναι το ζευγάρι που μπορεί να τα καταφέρει σε κάθε περίσταση. Σε κάθε εκπομπή, δοκιμάζουν διαφορετικό στιλ τραγουδιού και η τεχνική τους, έχει απόλυτη επιτυχία.

Το Σάββατο, αποφάσισαν να ερμηνεύσουν το «Έλα Ψυχούλα μου» και η εμφάνισή τους φάνηκε πως εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή και ειδικά τον Σταμάτη Φασουλή.

Η Δέσποινα Βανδή μάλιστα σημείωσε, πως ο Ετεοκλής έχει δείξει τη μεγαλύτερη εξέλιξη μέσα στο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που αποτυπώνεται στη βαθμολογία του.