Τηλεοπτική ανατροπή: Χατζίδου - Ετεοκλής με εκπομπή στο Opentv - Μαζί τους πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη

Ανακοινώθηκε το ξεκίνημά τους σε εκπομπή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεοπτική ανατροπή: Χατζίδου - Ετεοκλής με εκπομπή στο Opentv - Μαζί τους πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη

Μια τηλεοπτική ανατροπή έγινε γνωστή σήμερα μέσα από την εκπομπή "Στην φωλιά των ΚουΚου"! Επίσημα ανακοινώθηκε πως Ετεοκλής Παύλου και η Ελένη Χατζίδου θα αναλάβουν δικό τους project στο Opentv από τη νέα σεζόν και θα έχουν συντροφιά τους έναν πρώην, πολύ καλό, συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη.

Σύμφωνα με όσα είπε το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Πουλόπουλος το αγαπημένο ζευγάρι θα παρουσιάσει μια ζωντανή καλοκαιρινή ψυχαγωγική εκπομπή.

Αυτοί θα είναι οι συνεργάτες Χατζίδου - Ετεοκλή στο Open

Ωστόσο, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δεν θα είναι μόνοι τους, αφού συμπαρουσιαστές τους θα είναι ένα άλλο ζευγάρι και αυτό δεν είναι άλλο από τη Νάταλι Κάκκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

το ζευγάρι που θα είναι μαζί με Χατζίδου Ετεοκλή στο Open

Επίσης, τέλος τα ψέματα! Αυτή είναι η παρουσιάστρια που δεν θα δούμε φέτος στο Open!

Γιατί είχε αποχωρήσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

ποιος συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη θα έχει εκπομπή στο Open με Χατζίδου και Ετεοκλή

Στην αρχή της τότε τηλεοπτικής σεζόν η Ελένη Μενεγάκη είχε ζητήσει από τον Γρηγόρη Γκουντάρα να μην είναι πλέον μπροστά από τις κάμερες αλλά να κάνει την δουλειά που έκανε και στο παρελθόν από το παρασκήνιο.

Με αυτή την κίνηση τα χρήματα που θα έπαιρνε ο συνεργάτης της Ελένης μειώνονταν κατά πολύ με αποτέλεσμα ο Γρηγόρης να μην αποδεχτεί τη νέα πρόταση και να ανακοινώσει την αποχώρησή του από το πλευρό της Ελένης μέσω των social media.