Σάσα Σταμάτη: Αποκάλυψε αν θα πάει τελικά στο Open ή όχι

Τι απαντά η ίδια

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σάσα Σταμάτη: Αποκάλυψε αν θα πάει τελικά στο Open ή όχι

Θα πάει τελικά η Σάσα Σταμάτη στο Open; Η παρουσιάστρια απάντησε στο αν θα βρεθεί τελικά στο κανάλι ή όχι μετά από πολύ καιρό τηλεοπτικής απουσίας. Τι δήλωσε;

Για το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε η Σάσα Σταμάτη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε για την επαφή που είχε με τους ανθρώπους του Open, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως υπήρξε μια επικοινωνία, αλλά δεν συνεχίστηκε.

Σάσα Σταμάτη

«Υπήρξε μια επικοινωνία και μία επαφή με το Open, αλλά δεν συνεχίστηκε κάτι. Θέλω να κάνω κάτι που μου αρέσει πολύ και να το κάνω όταν πρέπει να το κάνω, όπως θέλω να το κάνω και με αυτούς που θέλω να το κάνω», είπε η Σάσα Σταμάτη.

Πριν λίγες ημέρες είχε βρεθεί και σε γνωστή παραλία, όπου είχε γίνει χαμός.

Η ατάκα της Σάσας Σταμάτη που έφερε σε αμηχανία τη Φαίη

Η Σάσα Σταμάτη έκανε σήμερα μία τηλεφωνική σύνδεση με την εκπομπή «Πρωινό», και με την ατάκα της, κατάφερε να φέρει σε μεγάλη αμηχανία τη Φαίη Σκορδά η οποία «πάγωσε» και δεν ήξερε τι να απαντήσει στην γνωστή παρουσιάστρια.

Η πρωινή εκπομπή του ANT1, έχει καθιερώσει ένα νέο παιχνίδι ερωτήσεων, το οποίο παρουσιάζει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Σήμερα, η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της, δέχθηκαν ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από μία κυρία, η οποία συστήθηκε ως «Κίτσα Περδικίτσα».

Λίγο αργότερα αποκαλύφθηκε, πως η κυρία αυτή δεν ήταν άλλη από τη Σάσα Σταμάτη, η οποία θέλησε να "πειράξει" την αγαπημένη παρουσιάστρια και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής.

Λίγο νωρίτερα, στην εκπομπή της, η Φαίη Σκορδά είχε κάνει μία αδιανόητη αποκάλυψη για τη Μαρία και τον Μπέλλο. Δείτε τη εδώ και θα "μείνετε"!

Αυτή ήταν η ατάκα της Σάσας Σταμάτη που έφερε σε αμηχανία τη Φαίη Σκορδά

Με το παιχνίδι να έχει τελειώσει, η Σάσα Σταμάτη αναφέρθηκε για λίγο στον σύντροφο της Φαίης Σκορδά, και δε δίστασε να της ευχηθεί στον αέρα της εκπομπής, «η ώρα η καλή».

«Θέλω να πω στη Φαίη ότι χαίρομαι πάρα πολύ που είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη. Να πάρω το θάρρος να της πω “η ώρα η καλή”. Και αν έχει κανέναν αδερφό ο Νίκος, τίποτα καλό, ξέρεις εσύ. Επίσης, στην περιοχή που σας είπα έχει και ωραίο φόντο για γάμους, γκρεμούς» είπε η Σάσα Σταμάτη στη Φαίη Σκορδά.