Χαμός σε παραλία στο Καβούρι! Ήταν εκεί και η Σάσα Σταμάτη - Τι συνέβη;

Δείτε τις εικόνες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός σε παραλία στο Καβούρι! Ήταν εκεί και η Σάσα Σταμάτη - Τι συνέβη;

Στο Καβούρι και συγκεκριμένα στην παραλία βρέθηκε η Σάσα Σταμάτη με τον φωτογραφικό φακό να την "τσακώνει" να περπατά στην παραλία, όπου προηγουμένως έγινε χαμός. Τι συνέβη όμως και χρειάστηκε να επέμβει και το λιμενικό σώμα;

Ο καιρός έχει ανοίξει και πολλοί ήταν εκείνοι που άδραξαν την ευκαιρία της καραντίνας και της λιακάδας και βρέθηκαν στην παραλία. Στο καβούρι έγινε χαμός με πολλούς λουόμενους να μαζεύονται στην παραλία. Αποτέλεσμα ήταν φυσικά να επέμβει το λιμενικό σώμα και να "σπάσει" τον κόσμο, που φαίνεται να μην αντέχει άλλο κλεισμένος μέσα στο σπίτι.

Εκεί ήταν ωστόσο και η γνωστή δημοσιογράφος Σάσα Σαμάτη με τον φωτογραφικό φακό να πιάνει να περπατά στην παραλία. Να πούμε βέβαια ότι η ίδια δεν βρέθηκε στο σημείο για διασκέδαση, αλλά για ρεπορτάζ της εφημερίδας στην οποία δουλεύει. Άλλωστε ως δημοσιογράφος είχε ειδική άδεια.

Εμείς ωστόσο σας έχουμε τις φωτογραφίες, ενώ να σας πούμε ότι πριν λίγες ημέρες την είχαμε "τσακώσει" και στη Μάνδρα. Τι έκανε εκεί;

Σάσα Σταμάτη στην παραλία
Σάσα Σταμάτη στο Καβούρι
Σάσα Σταμάτη στην παραλία στο Καβούρι

Η δήλωση "φωτιά" που είχε κάνει για την Μενεγάκη η Σάσα Σταμάτη που βρέθηκε στην παραλία στο Καβούρι

H δημοσιογράφος μίλησε στις κάμερες σε βραδινή της έξοδο και αναφέρθηκε στις απολαβές της Ελένης Μενεγάκη αλλά και στο συμβόλαιο της Αντελίνας Βαρθακούρη με τον Alpha.

“Προφανώς για να έχει την εικόνα του Αγίου Εφραίμ έχει ζήσει κάποια πράγματα. Σε καμία περίπτωση δεν το έκανε για άλλους λόγους”.

Σχολίασε και τον σύζυγο της Αντελίνας, Χάρη Βαρθακούρη. “Ο Χάρης τόσα χρόνια ζει στη σκιά του πατέρα του και δεν είναι ωραίο για ένα παιδί που έχει πολύ καλή φωνή, έχω πάει και σε live του με τον Γιώργο Λιανό οπότε τώρα του δίνεται μια ευκαιρία να αποδείξει αν μπορεί ή όχι”.

Ποια είναι, όμως, η γνώμη της για την Ελένη Μενεγάκη: "Δεν καταλαβαίνω γιατί μας σοκάρει κάτι το οποίο το γνωρίζουμε πάρα πολλά χρόνια. Προφανώς η κοπέλα για να τα παίρνει, κάτι φέρνει! Δεν πιστεύω ότι τα παίρνει με το ζόρι! Ούτε εκβιάζει κανέναν”.