Μετακίνηση 6 για την Σάσα Σταμάτη - Την "τσακώσαμε" στη Μάνδρα με το ποδήλατο

Δείτε τις φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μετακίνηση 6 για την Σάσα Σταμάτη - Την

Μετακίνηση 6 για την Σάσα Σταμάτη με τον φακό των φωτογράφων να την κάνει "τσακωτή" στην Μάνδρα Αττικής, όπου πήγε μια βόλτα με το ποδήλατό της.

Μπορεί να έχουμε ακόμα καραντίνα αλλά ένα 6 το πατάμε για να κάνουμε μια βόλτα και κυρίως για να ασκηθούμε για λίγο. Αυτό έκανε λοιπόν και η Σάσα Σταμάτη, που θέλησε να πάρει λίγο αέρα και να κάνει μια βόλτα στην περιοχή, όπου και μένει. Εξάλλου ο καιρός έχει αρχίσει να ανοίγει και μια βόλτα είναι ότι ακριβώς χρειαζόμαστε για να αντέξουμε την κλεισούρα, που έχουν φέρει τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Τις τελευταίες ημέρες άλλωστε δεν είναι λίγοι οι διάσημοι που έχουν πάρει τους δρόμους, με τα ποδήλατά τους δίνοντάς μας παράλληλα το καλό παράδειγμα. Ο Αντώνης Ρέμος μάλιστα βγήκε βόλτα μαζί με τους φίλους. Δείτε εδώ με ποιους έκανε ποδηλατάδα και που.

Η Σάσα Σταμάτη λοιπόν έβαλε το φούξια μπουφάν της, πήρε το ποδήλατό της και εμείς σας έχουμε φωτογραφίες από την βόλτα που έκανε.

Σάσα Σταμάτη με ποδήλατο
Σάσα Σταμάτη με ποδήλατο στην Μάνδρα
Σάσα Σταμάτη βόλτα με ποδήλατο

Τι ατάκα "φωτιά" είχε πετάξει για την Μενεγάκη η Σάσα Σταμάτη που την κάναμε "τσακωτή" με το ποδήλατό της στη Μάνδρα;

Απίστευτη είναι η δήλωση που έκανε η Σάσα Σταμάτη για την Ελένη Μενεγάκη υποστηρίζοντας της απολαβές που παίρνει η παρουσιάστρια κάθε χρόνο καθώς όπως εξήγησε και η ίδια για να της παίρνει τότε κάτι φέρνει σίγουρα.

H δημοσιογράφος μίλησε στις κάμερες σε βραδινή της έξοδο και αναφέρθηκε στις απολαβές της Ελένης Μενεγάκη αλλά και στο συμβόλαιο της Αντελίνας Βαρθακούρη με τον Alpha.

“Προφανώς για να έχει την εικόνα του Αγίου Εφραίμ έχει ζήσει κάποια πράγματα. Σε καμία περίπτωση δεν το έκανε για άλλους λόγους”.

Σχολίασε και τον σύζυγο της Αντελίνας, Χάρη Βαρθακούρη. “Ο Χάρης τόσα χρόνια ζει στη σκιά του πατέρα του και δεν είναι ωραίο για ένα παιδί που έχει πολύ καλή φωνή, έχω πάει και σε live του με τον Γιώργο Λιανό οπότε τώρα του δίνεται μια ευκαιρία να αποδείξει αν μπορεί ή όχι”.

Ποια είναι, όμως, η γνώμη της για την Ελένη Μενεγάκη: "Δεν καταλαβαίνω γιατί μας σοκάρει κάτι το οποίο το γνωρίζουμε πάρα πολλά χρόνια. Προφανώς η κοπέλα για να τα παίρνει, κάτι φέρνει! Δεν πιστεύω ότι τα παίρνει με το ζόρι! Ούτε εκβιάζει κανέναν”.