Αντώνης Ρέμος: Δεν φαντάζεσαι με ποιους βγήκε για βόλτα με το ποδήλατο

Τον "τσάκωσε" ο φακός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αντώνης Ρέμος: Δεν φαντάζεσαι με ποιους βγήκε για βόλτα με το ποδήλατο

Βόλτα με το ποδήλατο βγήκε ο Αντώνης Ρέμος, που είχε ωστόσο μαζί του και παρέα. Δεν φαντάζεσαι με ποιους πήραν μαζί τους δρόμους και έκαναν ποδηλατάδα.

Ο φωτογραφικός φακός έκανε "τσακωτό" τον Αντώνη Ρέμο, που βγήκε για λίγο από το σπίτι. Η μετακίνησή του είχε να κάνει με την άσκηση, ωστόσο ο τραγουδιστής δεν ήταν μόνος αφού είχε και παρέα. όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν ο τραγουδιστής ήταν στο Καβούρι μαζί με τον Στέλιο Τσακίρη, αλλά και τον Κώστα Πηλαδάκη.

Οι τρεις τους λοιπόν την Πέμπτη (οπότε και τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες) πήραν τα ποδήλατά τους και έκαναν έναν γύρο στην περιοχή. Μάλιστα μοιάζουν αρκετά ευδιάθετοι και φαίνεται να απόλαυσαν ιδιαίτερα την βόλτα τους.

Ο γνωστός τραγουδιστής, που μας ράγισε την καρδιά με τα όσα είπε για τον Βαρδή, πήρε λοιπόν τα φιλαράκια του και έκαναν την γυμναστική της, αλλά και την βόλτα τους ταυτόχρονα. Άλλωστε ο καιρός είναι ιδανικός για λίγο άσκηση με το ποδήλατο.

Αντώνης Ρέμος - Στέλιος Τσακίρης - Κώστας Πηλαδάκης με ποδήλατα

Αντώνης Ρέμος με ποδήλατο

Αντώνης Ρέμος - Στέλιος Τσακίρης - Κώστας Πηλαδάκης

Πριν την βόλτα με το ποδήλατο είχαμε δει τον Αντώνη Ρέμο αγκαλιά στο κρεβάτι με την Υβόννη Μπόσνιακ

Το αγαπημένο ζευγάρι έμεινε στο σπίτι ακολουθώντας τους κανόνες που έχει επιβάλλει το υπουργείο και απόλαυσε τη συναυλία που έκανε ο Αντώνης Ρέμος στο MEGA, η οποία "καθήλωσε" χιλιάδες τηλεθεατές σε όλη τη χώρα.

Η Υβόννη Μπόσνιακ στην αγκαλιά του αγαπημένου της, φρόντισε να περάσει το όμορφο βράδυ της με τα τραγούδια που έχουν σημαδέψει την καριέρα του Αντώνη Ρέμου και να διασκεδάσει και εκείνη μαζί τους.

Το ζευγάρι δείχνει να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και γι' αυτό δεν έχασαν την ευκαιρία να ανεβάσουν μερικές κοινές φωτογραφίες τους στον προσωπικό λογαριασμό της Υβόννης Μπόσνιακ στο Instagram, με την ίδια να χρησιμοποιεί τίτλους των τραγουδιών για να περιγράψει τον άντρα της.

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ στο κρεβάτι