Ράγισε καρδιές ο Αντώνης Ρέμος για τον Βαρδή - «Για μένα υπήρξε ένας...»

Η συγκινητική εξομολόγηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ράγισε καρδιές ο Αντώνης Ρέμος για τον Βαρδή - «Για μένα υπήρξε ένας...»

Πρεμιέρα έκανε στο MEGA χθες το βράδυ ο Αντώνης Ρέμος με την νέα του εκπομπή. Ο τραγουδιστής, συνομίλησε μέσω skype με τον Γιάννη Βαρδή, ο οποίος βρισκόταν στο στούντιο του πατέρα του, του αείμνηστου τραγουδιστή, Αντώνη Βαρδή και ράγισε καρδιές με τα λόγια του. «Για μένα υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Αντώνης Ρέμος με αφορμή το γεγονός αυτό έκανε μια εξομολόγηση και μίλησε με πολύ συγκινητικά λόγια για τον Αντώνη Βαρδή, τονίζοντας πως ήταν από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή του και τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχτες.

«Θεού θέλοντος και… υιού επιτρέποντος τον Σεπτέμβριο ετοιμάζουμε μια εξαιρετική συναυλία για τον αγαπημένος μας Αντώνη Βαρδή. Για μένα υπήρξε ένας από τους πιο σημαντικούς συνεργάτες, από τους πιο σημαντικούς φίλους. Ήταν και μέντοράς μου, αλλά και μέντορας πολλών», είπε ο Αντώνης Ρέμος.

«Έχω “σκαλίσει” αρκετές φορές το στούντιο. Βρήκα ένα παλιό του κασετοφωνάκι και πολλές μικρές κασέτες. Τις έχω ακούσει όλες, υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός κομματιών, τα οποία πρέπει κάποια στιγμή να τα περάσω σε υπολογιστή. Είναι αξιοθαύμαστο αυτό που έκανε και το πώς τα σφύριζε…», είπε ο Γιάννης Βαρδής.

Αντώνης Ρέμος εκπομπή MEGA Αντώνης Βαρδής

Ωστόσομ δεν φαντάζεστε ποιος δρόμος στην Αθήνα θα πάρει το όνομα του τραγουδιστή Αντώνη Βαρδή. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο γιος του Γιάννης Βαρδής μέσω του προσωπικού του προφιλ στο Facebook.

Ωστόσο, τι νούμερα έκανε με την εκπομπή του ο Αντώνης Ρέμος;

Ο Αντώνης Ρέμος το βράδυ της Παρασκευής έκανε μέσα από τους δέκτες του Mega, αυτό που τόσα χρόνια ξέρει να κάνει, τραγούδησε για όλους τους Έλληνες που είναι σε καραντίνα στα σπίτια τους λόγω των δύσκολων ημερών που διανύουμε τον κορωνοϊό και οι Έλληνες με την σειρά τους τον αντάμειψαν αφού δεν άλλαξαν κανάλι όπως δείχνουν τα νούμερα "φωτιά" του Mega που πήραμε σήμερα στα χέρια μας.

"Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε όλους τους Ελληνες που περνούν δοκιμασία. Στέλνουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς στην Ελλάδα που δοκιμάζεται".

Με τα λόγια αυτό ο σπουδαίος καλλιτέχνης, ο Αντώνης Ρέμος, άνοιξε μια μεγάλη και ζεστή αγκαλιά για όλο τον κόσμο που «μένει σπίτι» λόγω του κοροναϊού, αλλά δεν ήταν μόνος/

Η σπουδαία βραδιά του κορυφαίου Ελληνα τραγουδιστή ξεκίνησε στις 23.00 με την ορχήστρα να παίζει το «κάντε υπομονή» Σταύρου Ξαρχάκου, με τον Ρέμο να στέλνει σε όλη τη χώρα το μήνυμα ότι τα κακά θα περάσουν και ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανός.

Και συνέχισε με τη δική του επιτυχία «είναι στιγμές», άλλες κακές κι άλλες καλές.

Οι τηλεθεατές συντονίστηκαν στο Mega για να παρακολουθήσουν την ειδική αυτή εκπομπή που στήθηκε για την περίσταση. Για τους πολίτες που μένουν στο σπίτι αλλά που θέλουν ένα χαμόγελο και μια ζεστή αγκαλιά, έστω κι από μακριά.

Τα νούμερα τηλεθέασης του Mega έφτασαν στο δυναμικό κοινό μέχρι και το 14,8% αναδεικνύοντας το Mega πρώτο στην prime time ζώνη.

Late night

  • AΝΤ1: Live Tonight 8,6
  • ALPHA: Ο θησαυρός 12,9
  • STAR: Ο Λαβύρινθος 12,5
  • ΣΚΑΙ: Push Το επικίνδυνο χάρισμα 5,5
  • OPEN: Criminal minds 7,4
  • Mega: Μένουμε σπίτι με τον Αντώνη Ρέμο 14,8

Αναλυτικά τα τέταρτα του Αντώνη Ρέμου στο Mega

  • 13.2
  • 13.1
  • 13.6
  • 15.5
  • 15.6
  • 16.9
  • 15.8

Δείτε εδώ αναλυτικά τα νούμερα της Παρασκεύης 10/4 για όλα τα προγράμματα