Το Πρωινό: H απίστευτη αποκάλυψη της Φαίης για Μπέλλο και Μαρία - «Ήταν μαζί στην...»

Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το Πρωινό: H απίστευτη αποκάλυψη της Φαίης για Μπέλλο και Μαρία - «Ήταν μαζί στην...»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό για την σχέση του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη, μετά το ριάλιτι του MasterChef. Η παρουσιάστρια έκανε γνωστή μια πληροφορία που της ήρθε από την Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο παίκτης που κερδίζει τις 10.000 ευρώ από το Silver Award είναι ο Δημήτρης Μπέλλος, ενώ κατά την διάρκεια του σχολιασμού, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όλα τα δημοσιεύματα που γράφουν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει δεν ισχύουν.

Το Πρωινό αποκάλυψη Φαίης για Μπέλλο Μαρία

«Tα 10.000 ευρώ του Silver Award θα τα πάρει ο Μπέλλος. Επίσης μου ήρθε και μια πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη πως το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί. Γνωρίζω πως για ένα διάστημα οι δυο τους ήταν μαζί στη Θεσσαλονίκη.

Έκανε μια αισθητική επέμβαση ο Μπέλλος. Και μετά ο ένας ήταν στη Χαλκιδική και η άλλη στη Θεσσαλονίκη. Η Μαρία γενικά δε βγαίνει πολύ. Αλλά ήταν μαζί πριν ο Μπέλλος πάει στην Ασπροβάλτα», ανέφερε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού.

Μια απίστευτη αποκάλυψη ωστόσο για την σχέση της Μαρίας και του Μπέλλου, έκανε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία επίσης μας άφησε άφωνους. Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε η παρουσιάστρια του Happy Day.

Masterchef - διαρροή: Στο φινάλε άγριος τσακωμός για Μπέλλο και Μαρία

Εκπλήξεις θα έχουμε στο φινάλε του Masterchef, με μια διαρροή να κάνει λόγο για τσακωμό και μάλιστα άγριο, στο παιχνίδι μαγειρικής! Για να δούμε λοιπόν τι θα γίνει με τον Μπέλλο και την Μαρία.

Πολλά τα spoiler που "σκάνε" για το παιχνίδι μαγειρικής του Star με την σχέση της Μαρίας και του Δημήτρη Μπέλλου να είναι από τα θέματα που έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα. Τώρα λοιπόν, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως αναφορικά με το ζευγάρι των επίδοξων chef.

Η αλήθεια είναι ότι πολλά έχουν γραφτεί για την σχέση των δύο παικτών του Masterchef. Στην αρχή υπήρχαν οι φήμες, στην συνέχεια είχαμε την επιβεβαίωση, που όλοι περιμέναμε (ότι τελικά είναι ζευγάρι). Μετά ωστόσο βγήκαν στο φως μερικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για χωρισμό. Μάλιστα σύμφωνα με αυτές ο Μπέλλος γύρισε στην πρώην.

Από την άλλη η Ηλιάνα, που έχει φύγει πλέον από το παιχνίδι μαγειρικής, αποκάλυψε χθες, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, ότι οι δυο τους είναι ακόμα μαζί. "Επειδή το έζησα το ζευγαράκι, μου αρέσει πάρα πολύ και τους αγαπώ πάρα πολύ… Η Μαρία θα έχει πολλά να πει όταν βγει. Δεν υποτιμά τον Δημήτρη, αλλά ο Δημήτρης είναι όπως όλοι οι άντρες. Κάνει ένα βήμα πίσω.

Αν ξέρουν κάποιοι ότι έχουν χωρίσει καλύτερα από τα παιδιά τι να πω. Εγώ επειδή μιλάω και με τη Μαρία και τον Δημήτρη, είναι καλά. Ο Δημήτρης δεν είναι στη Νορβηγία, είναι στη γενέτειρά του, στην Ασπροβάλτα στην Ελλάδα. Η Μαρία δεν είναι κακιά, τα λέει με τον τρόπο της, όπως η Κατερίνα" ήταν τα λόγια που είπε. Ωστόσο τώρα το νέο spoiler θέλει το ζευγάρι να έρχεται σε ρήξη και μάλιστα λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού.

Αυτή είναι η διαρροή για το φινάλε του Masterchef και τον άγριο τσακωμό της Μαρίας και του Μπέλλου

Ας μπούμε όμως τώρα και στο ψητό! Όπως είπαμε, για το παιχνίδι του Star έχουν σκάσει ήδη πολλά spoiler και σχεδόν είναι βέβαια τα δύο ονόματα που αναμένεται να δούμε στον μεγάλο τελικό.

Να σας πούμε δε ότι τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί, ενώ σήμερα είχαμε και μια αποκάλυψη για το φινάλε από τον Πάνο Ιωαννίδη - δείτε εδώ τι είπε για τον νικητή και για τον μυστικό... φάκελο. Από τα όσα έχουν έρθει στο φως μέχρι στιγμής λοιπόν όλα δείχνουν ότι μέχρι τέλους θα φτάσουν οι δύο Σταύροι του ριάλιτι μαγειρικής.

Στην τελική τριάδα θα φτάσει ωστόσο και η Μαρία η οποία θα έχει προηγουμένως αποκλείσει τον "καλό" της, Δημήτρη Μπέλλο. Έτσι στο σημείο αυτό είναι που αναμένουμε και τον τσακωμό του ζευγαριού που θα δώσει τέλος στην σχέση τους. Λέτε να είναι και κάπου εκεί που ο Δημήτρης θα γυρίσει στην... πρώην; Μένει να δούμε τι θα γίνει.

παίκτες 4ου κύκλου Masterchef