Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day την αλήθεια για τον χωρισμό του Μπέλλου με τη Μαρία

Είναι ακόμα μαζί το ζευγάρι;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day την αλήθεια για τον χωρισμό του Μπέλλου με τη Μαρία

Μετά το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, που έκρυβε πολλές εκπλήξεις, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δε δίστασε και αποκάλυψε στον αέρα του Happy Day, ποια είναι η αλήθεια γύρω από τον πολυσυζητημένο χωρισμό του Δημήτρη Μπέλλου με τη Μαρία Μπέη.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση του Δημήτρη με τη Μαρία, ακούστηκε η φήμη ότι εκείνος μετά το τέλος του παιχνιδιού την χώρισε, και γύρισε στην πρώην του στη Νορβηγία.

Μιας και είπαμε για την πρώην του στη Νορβηγία, δείτε εδώ τις αποκαλύψεις που είχε κάνει για εκείνη πριν από λίγο καιρό.

«Να το πω τώρα. Ο Δημήτρης και η Μαρία κυκλοφορούσαν μαζί όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας. Έμειναν το μισό διάστημα στη Θεσσαλονίκη και το άλλο μισό στην Ασπροβάλτα. Κυκλοφορούσαν πολύ προσεκτικά. Δεν πήγαιναν δηλαδή στην κεντρική πλατεία, γιατί τον χειμώνα οι κάτοικοι είναι πολύ συγκεκριμένοι. Με καπελάκια κυκλοφορούσαν στην παραλία της Ασπροβάλτας χέρι-χέρι. Άρα οι πληροφορίες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει ήταν εντελώς ανυπόστατες» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή MasterChef

Πριν από λίγο καιρό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε αποκαλύψει ότι ο Δημήτρης Μπέλλος είχε περάσει από οντισιόν για το Happy Day

Πρόκειται για έναν από τους παίκτες που έχουν συζητηθεί όσο λίγοι στον φετινό διαγωνισμό μαγειρικής, τόσο για τις ικανότητές του στην κουζίνα, όσο και για την συμπεριφορά του μέσα στο σπίτι και τις ίντριγκες που έχει δημιουργήσει τον τελευταίο καιρό.

«Ψαχνόταν με τον χώρο της τηλεόρασης. Όπως μας είπε και ο αδερφός του είχε κάνει δοκιμαστικό και για το Happy Day. Εμείς όμως δεν τον θυμόμαστε. Δεν ξέρω γιατί» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

O Δημήτρης Μπέλλος έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας λόγω της σχέσης του με τη Μαρία και όχι άδικα, αφού τον τελευταίο καιρό σχεδόν τα πάντα στο μαγειρικό ριάλιτι, έχουν να κάνουν με εκείνον και την αγαπημένη του.