Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Δέχτηκαν μήνυμα από τον Γιώργο Μαζωνάκη! Τι συνέβη;

Το αποκάλυψαν οι ίδιοι

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου: Δέχτηκαν μήνυμα από τον Γιώργο Μαζωνάκη! Τι συνέβη;

H Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου δέχτηκαν μήνυμα από τον Γιώργο Μαζωνάκη. Τι συνέβη και ο τραγουδιστής επικοινώνησε μαζί τους και τι ήταν αυτό που τους έγραψε;

Στο “Just the two of us” το περασμένο Σάββατο η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ερμήνευσαν το τραγούδι του Γιώργου Μαζωνάκη “Αγαπώ σημαίνει” και κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Το αγαπημένο ζευγάρι και ντουέτο του J2US, Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου μιλάνε αποκλειστικά και μεταξύ άλλων αναφέρονται στο σχόλιο που έγινε στην Ελένη Χατζίδου από συνάδελφό της για την εκπομπή που πρόκειται να κάνουν.

Τι έγραψε ο Γιώργος Μαζωνάκης στο μήνυμα του στην Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου

Μάλιστα, οι ίδιοι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και τον Κωνσταντίνο Ντάφλο και αποκάλυψαν πως ο Γιώργος Μαζωνάκης τους έστειλε μήνυμα μετά την εμφάνισή του στο μουσικό show του Open.

«Άσε γιατί εκείνη η ημέρα έχει χαραχτεί στο μυαλό μου ανεξίτηλα. Κάθομαι στον καναπέ συζητάμε με την Ελένη και έτσι όπως συζητάω βλέπω το σχόλιο του κύριου Μαζωνάκη και μου έφυγε το κινητό από τα χέρια. Δείτε ωστόσο, τις στιγμές ευτυχίας στο σπίτι τους. Τι συνέβη;

Παιδιά έπαθα σοκ. Εντάξει τώρα να ακούς τον καλλιτέχνη που τραγούδησες να σου στέλνει μήνυμα – εντάξει άνθρωπος είναι και αυτός –αλλά να μπει στη διαδικασία να σου στείλει μήνυμα και να σου πει συγχαρητήρια για το τραγούδι που είπες και ήταν και δικό του, είναι απίστευτη τιμή. Χάρηκα πάρα πολύ», είπε ο Ετεοκλής Παύλου.