Αθηνά Οικονομάκου: Οι διακοπές με τον αδερφό της στον τόπο καταγωγής τους και η απίστευτη ανάρτηση

Θα «λιώσετε»

H Αθηνά Οικονομάκου τις τελευταίες ημέρες περνάει τις πρώτες της καλοκαιρινές διακοπές στον τόπο καταγωγής της και φυσικά μαζί της είναι και ο αδερφός της, Νικήτας Οικονομάκος με τον οποίο έκαναν μια απίστευτη ανάρτηση.

Η ηθοποιός, έχοντας ξεμπερδέψει με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που την υποχρέωναν να μείνει στην Αθήνα και με το γιο της, απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα στο πανέμορφο Γύθειο.

Expand player

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο αδερφός της μάλιστα χθες, πήγαν σε παραδοσιακή ταβέρνα της περιοχή, όπου απόλαυσαν ένα τέλειο γεύμα.

Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός έκανε όπως θα δείτε μια απίστευτη ανάρτηση μαζί με το φαγητό τους.

Δείτε ωστόσο εδώ, πόσο κοστίζει ένα βράδυ στο ξενοδοχείο του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου στην Σαντορίνη.

Η τρυφερή κίνηση της Αθηνάς Οικονομάκου προς τον αδερφό της, Νικήτα

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν έχει μόνο μεγάλη αδυναμία στον σύζυγο της, Φίλιππο Μιχόπουλο και στον γιο της, Μάξιμο, αλλά και στον τρίτο άντρα της ζωής της. Ποιος είναι αυτός; Ο αδερφός της, Νικήτας. Με την τρυφερή κίνηση που του έκανε, θα «λιώσετε».

Ο Νικήτας Οικονομάκος είναι ο μεγαλύτερος της αδερφός και είναι κούκλος. Όπως φαίνεται η ομορφιά είναι οικογενειακή υπόθεση. Μπορεί η ηθοποιός να είναι λάτρης των social media, ωστόσο λίγες είναι οι αναρτήσεις με τον αδερφός της.

Σήμερα, η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μια πολύ όμορφη ημέρα, αφού ο γιος της έχει τα γενέθλια του. Από τα γενέθλια δεν γινόταν να λείπει ο αδερφός της. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα story όπου του έδινε ένα τρυφερό φιλί στο μάγουλο.

Πριν από λίγες ημέρες και η η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα γενέθλιά της εννοείται συντροφιά με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά και φίλους! Η κάμερα του Youweekly.gr απαθανάτισε το τρυφερό φιλί τους.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αθηνά Οικονομάκου: Οι διακοπές με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, τα κοκτέιλ και οι καυτές πόζες

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Έρχεται το δεύτερο παιδάκι