Αθηνά Οικονομάκου: Οι διακοπές με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, τα κοκτέιλ και οι καυτές πόζες

Φωτογραφίες... ντοκουμέντο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αθηνά Οικονομάκου: Οι διακοπές με τον Φίλιππο Μιχόπουλο, τα κοκτέιλ και οι καυτές πόζες

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος φαίνεται πως κατάφεραν και έκλεψαν λίγο από τον πολυάσχολο χρόνο τους για να περάσουν χαλαρές στιγμές και να κάνουν διακοπές έστω και για δυο ημέρες σε κάποιον μαγευτικό προορισμό πίνοντας τα... κοκτέιλ τους!

Η Αθηνά είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την ημέρα τους.

Το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι το Ναύπλιο για λίγες ημέρες καθώς και οι δυο λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων έπρεπε να είναι πίσω την Δευτέρα.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου από τις διακοπές τους

Αθηνά Οικονομάκου κοκτέιλ παραλία

Αθηνά Οικονομάκου καυτές πόζες με μαγιό

Αθηνά Οικονομάκου Φίλιππος Μιχόπουλος διακοπές

Αθηνά Οικονομάκου Ναύπλιο μονοήμερη

Δείτε εδώ με ποια εύκολη άσκηση γυμναστικής έχει χτίσει τέτοιο κορμί η Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου μπικίνι

Αθηνά Οικονομάκου το σώμα της χωρίς ρετούς

Τόσο κοστίζει μια βραδιά στο ξενοδοχείο του Φίλιππου Μιχόπουλου και της Αθηνάς Οικονομάκου στη Σαντορίνη - Μαγευτικές φωτογραφίες

Το 5άστερο ξενοδοχείο στην Σαντορίνη, Kivotos Santorini, ανήκει στην οικογένεια του Φίλιππου Μιχόπουλου, του συζύγου της Αθηνάς Οικονομάκου και είναι μαγευτικό. Αν έχετε σκοπό να επισκεφθείτε την Σαντορίνη πρέπει να ξέρετε οπωσδήποτε πόσο κοστίζει μια βραδιά σε αυτό το... παλάτι γιατί αξίζει να πάτε!

Το Kivotos Santorini βρίσκεται στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, σε απόσταση 60μ. από τον Σκάρο και διαθέτει τέσσερις σουίτες και τρεις βίλες, εστιατόριο, spa αλλά και skybar.

Όλα τα δωμάτια έχουν δορυφορική τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ιδιωτικό μπάνιο και ένα από τα πιο εντυπωσιακά του στοιχεία είναι η θέα που προφέρει στη θάλασσα, το ηλιοβασίλεμα και το ηφαίστειο. Μερικά δωμάτια Το υπέροχο design του με το ελληνικό στοιχείο ταιριάζει απόλυτα με το νησί! Πόσο κοστίζει όμως ένα βράδυ στο εντυπωσιακό αυτό ξενοδοχείο;

Συνεχίστε στο Travelstyle.gr για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες και να δείτε περισσότερες φωτογραφίες