Με αυτή την άσκηση η Αθηνά Οικονομάκου έχει κάνει "πέτρα" την κοιλιά της

Πρέπει να την ακολουθήσεις κι εσύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με αυτή την άσκηση η Αθηνά Οικονομάκου έχει κάνει

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει ένα πραγματικά φανταστικό κορμί, ωστόσο για να το διατηρήσει, κάνει πολύ συχνά αυτή τη συγκεκριμένη άσκηση, με την οποία μέχρι τώρα έχει καταφέρει να κάνει τους κοιλιακούς της, κανονική "πέτρα" και μάλιστα μετά από μία γέννα.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει θανατηφόρο κορμί και αυτό φαίνεται σε κάθε της εμφάνιση με λίγο πιο αποκαλυπτικά ρούχα, ή σε εμφανίσεις με μαγιό.

Σήμερα μάλιστα, κατάφερε να "κολάσει" όλο το Instagram με την πόζα που έκανε στο καναπέ με το σορτσάκι της, και όλα αυτά είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης.

Μπαίνοντας στο κλίμα της εποχής, η Αθηνά Οικονομάκου, που έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram, αποφάσισε να κάνει ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από το οποίο απάντησε σε πολλές ερωτήσεις, με τις περισσότερες βέβαια να έχουν να κάνουν με το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί η ηθοποιός.

Η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε με προθυμία σε όλες τις ερωτήσεις που της έγιναν και περιέγραψε ακριβώς το πρόγραμμα που έχει καθημερινά με την γυμναστική της για να διατηρεί τη σιλουέτα της.

Οι απαντήσεις που έδωσε σχετικά με τη γυμναστική της η Αθηνά Οικονομάκου

Στην ερώτηση: «Πόσες φορές την εβδομάδα κάνεις γυμναστική;», η Αθηνά Οικονομάκου απάντησε: «Είχα να κάνω κανονικά γυμναστική από πριν μείνω έγκυος! Ξεκίνησα όμως δυναμικά εν μέσω καραντίνας και έκανα 6 προπονήσεις μέσα στην πρώτη εβδομάδα. Το χω πάρει ζεστά η αλήθεια είναι και για πρώτη φορά έχω χρόνο..για να δούμε»

Όσο για το χρόνο κατά τον οποίο γυμνάζεται καθημερινά, η Αθηνά Οικονομάκου είπε: «Περίπου 30 – 45’. Ούτε αντέχω, ούτε προλαβαίνω για παραπάνω».

Ενώ στο τέλος ρωτήθηκε: «Τι γυμναστική κάνεις;», η Αθηνά Οικονομάκου είπε: «Ότι θυμάμαι από κάποτε που έκανα γυμναστική..Πιλάτες ουσιαστικά και το συνδυάζω με indoor ή outdoor ποδήλατο αναλόγως!».

Αθηνά Οικονομάκου πρόγραμμα γυμναστικής