«Κόλασε» η Αθηνά Οικονομάκου - Η πόζα στον καναπέ με καυτό κοντό σορτσάκι

Έχει απίστευτο κορμί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Κόλασε» η Αθηνά Οικονομάκου - Η πόζα στον καναπέ με καυτό κοντό σορτσάκι

Το Instagram «κόλασε» η Αθηνά Οικονομάκου με μια φωτογραφία της. Η ηθοποιός πόζαρε σαν μοντέλο στον καναπέ της φορώντας ένα κοντό καυτό σορτσάκι και «τρέλανε» τους διαδικτυακούς της φίλους. Τα likes στην ανάρτηση της έπεσαν «βροχή».

Η Αθηνά Οικονομάκου θεωρείται μια από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες της showbiz και όχι άδικα. Είναι κούκλα και διατηρεί άψογες αναλογίες. Σε κάθε δημόσια εμφάνιση της, δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητη, αφού τραβάει όλα τα βλέμματα προς το μέρος της.

Ωστόσο, για να... έχει, προσέχει! Κάνει καθημερινή γυμναστική, ακόμη και τώρα που βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της με την οικογένεια της, ενώ προσέχει και την επιδερμίδα της. Δεν είναι μάλιστα, λίγες οι φορές που μας έχει αποκαλύψει τα μυστικά της μέσα από αναρτήσεις της.

Πριν από λίγες ώρες ωστόσο, μας έδειξε τα αποτελέσματα της σκληρής καθημερινής γυμναστικής με μια απίστευτη πόζα στον καναπέ που «κόλασε» το Instagram. Συγκεκριμένα δημοσίευσε μια φωτογραφία της όπου τράβηξε όταν πήγε στο κατάστημα που διατηρεί στο Κολωνάκι.

Η Αθηνά Οικονομάκού με καυτό κοντό σορτσάκι «τρέλανε» τους διαδικτυακούς της φίλους με τις απίστευτες αναλογίες που διατηρεί. Στα πόδια της, δεν έχει ούτε ένα σημάδι.

Τη φωτογραφία της που δημοσίευσε με μαγιό την έχετε δει; Η Αθηνά Οικονομάκου «κόλασε» με την πόζα της δίπλα από την πισίνα και θέα την θάλασσα.

Πως διατηρεί ωστόσο αυτό το κορμί η Αθηνά Οικονομάκου; Αυτή είναι η διατροφή της

Με αυτή την διατροφή διατηρεί σε φόρμα την καλλίγραμμη σιλουέτα της η Αθηνά Οικονομάκου. Το κορμί της είναι "φωτιά" και μπορείς και εσύ να το αποκτήσεις.

Η ηθοποιός, μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, αλλά και τις οικογενειακές υποχρεώσεις, ωστόσο δεν ξεχνάει ποτέ ότι πρέπει να φροντίζει και τον εαυτό της.

Συγκεκριμένα, έκανε μία ανάρτηση με το πιάτο της, το οποίο αποτελούνταν από βραστά αβγά, τοματίνια και κρουτόν. Η ηθοποιός προσέχει πολύ την διατροφή της και δεν προτιμά τα βαριά φαγητά.

Αθηνά Οικονομάκου διατροφή