Ονειρική η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό - «Κόλασε» η πόζα στην πισίνα

Θα μαγευτείς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ονειρική η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου με μαγιό - «Κόλασε» η πόζα στην πισίνα

Μια αναδρομή στο παρελθόν της έκανε η Αθηνά Οικονομάκου πριν από λίγες ώρες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δημοσίευσε μια φωτογραφία της που φορούσε μαγιό και είχε θέα το απέραντο γαλάζιο και «κόλασε» με την πόζα της δίπλα στην πισίνα.

Η ηθοποιός είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, ειδικά τώρα που λόγω της καραντίνας βρίσκεται συνέχεια στο σπίτι της. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως τα δυο διαδικτυακά καταστήματα που «τρέχει» παραμένουν ανοιχτά.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Αθηνά Οικονομάκου έχει μοιραστεί φωτογραφίες της από το σπίτι που περνά χρόνο με την οικογένεια της, κάνει Q&A απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των θαυμαστών της, ενώ μας δείχνει και τα κομμάτια από την συλλογή «All over» αλλά και του «Project Soma».

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες θέλησε να αναπολήσει το παρελθόν με μια φωτογραφία της από διακοπές που είχε πραγματοποιήσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις Μαλδίβες. Έναν υπέροχο προορισμό που θα ζηλέψεις.

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε συγκεκριμένα μια άκρως ονειρική φωτογραφία της, όπου πόζαρε με το μαγιό της και θέα το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσα.

Αθηνά Οικονομάκου φωτογραφία με μαγιό

Πριν από λίγες ημέρες μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση έκανε η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πως διατηρεί ωστόσο αυτό το κορμί;

Με αυτή την διατροφή διατηρεί σε φόρμα την καλλίγραμμη σιλουέτα της η Αθηνά Οικονομάκου. Το κορμί της είναι "φωτιά" και μπορείς και εσύ να το αποκτήσεις.

Η ηθοποιός, μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, αλλά και τις οικογενειακές υποχρεώσεις, ωστόσο δεν ξεχνάει ποτέ ότι πρέπει να φροντίζει και τον εαυτό της.

Συγκεκριμένα, έκανε μία ανάρτηση με το πιάτο της, το οποίο αποτελούνταν από βραστά αβγά, τοματίνια και κρουτόν. Η ηθοποιός προσέχει πολύ την διατροφή της και δεν προτιμά τα βαριά φαγητά.

Αθηνά Οικονομάκου διατροφή