Η γαλάζια παντελόνα της Αθήνας Οικονομάκου θα σε τρελάνει - Aυτή είναι η τιμή της

Είναι από τη νέα της συλλογή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η γαλάζια παντελόνα της Αθήνας Οικονομάκου θα σε  τρελάνει - Aυτή είναι η τιμή της

Πρόκειται να σε τρελάνει μια παντελόνα που φόρεσε η Αθηνά Οικονομάκου σε γαλάζιο χρώμα. Βρήκαμε μάλιστα την τιμή της, αφού είναι από την νέα της συλλογή ρούχων του «Project Soma» όπου σχεδιάζει μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός αγαπάει την μόδα και καθημερινά θέλει να είναι στιλάτη και περιποιημένη. Επιλέγει συνήθως να φορά ρούχα από την συλλογή της, αφού είναι σχεδιασμένα κατάλληλα για τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Με τα κομμάτια αυτά, δημιουργεί πολύ εντυπωσιακούς συνδυασμούς.

Να σημειώσουμε πως, η Αθηνά Οικονομάκου, διατηρεί μόνη της την συλλογή κοσμημάτων «All over», ενώ σε συνεργασία με την Μαίρη Συνατσάκη την συλλογή ρούχων «Project Soma». Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες μια πολύ ευχάριστη ανακοίνωση έκανε η ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για την συλλογή ρούχων.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της όπου μας έδειξε το απίστευτο στιλ που είχε δημιουργήσει. Συνδύασε την γαλάζια παντελόνα της που θα βρεις και εσύ στην συλλογή του «Project Soma», με μια λευκή με διαφάνειες μπλούζα και λευκά sneakers.

SPRING SKY PANTS MINT - 135,00 €

Από την νέα συλλογή της Αθηνάς Οικονομάκου είναι και αυτή τη ροζ παιχνιδιάρικη ολόσωμη φόρμα

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες της, όπου πόζαρε στο φακό, φορώντας μια απίστευτη ολόσωμη φόρμα που πρόκειται να λατρέψεις και εσύ, όπως κάναμε και εμείς.

Αυτή είναι η ολόσωμη φόρμα της Αθηνάς Οικονομάκου

Πρόκειται για την ολόσωμη φόρμα «Yours truly overall», την οποία μπορείς να βρεις στην νέα τους συλλογή του «Project Soma», με 225 €.

https://www.instagram.com/p/B_PpJHFn98O/

Συνδύασε την για μια πιο πρωινή εμφάνιση με τα αγαπημένα σου sneakers και μια τσάντα πλάτης. Για πιο βραδινές εξόδους φόρεσε την με ψηλές γόβες ή πέδιλα με χοντρό τακούνι, ένα μικρό τσαντάκι, και ένα λαμπερό μακιγιάζ και είσαι έτοιμη να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου. Εμείς στην προτείνουμε ανεπιφύλαχτα!